Căutare Live

Chefi fără limite, 16 martie 2022. Echipa albastră și echipa mov au ajuns la duelul pentru imunitate. Ce trebuie să facă

A treia zi în Serres a început în forță pentru echipa mov și cea albastră, care s-au reunit în bucătărie pentru o nouă probă de gătit, cu o miză importantă: imunitatea de echipă.

În ediția 12 a emisiunii Chefi fără limite, echipa albastră și cea mov au ajuns la duelul pentru imunitatea de grup

Antena 1

Înainte însă de-a afla ce trebuie să gătească la proba pentru imunitatea de echipă, chefii și concurenții au asistat la o scenă complet neașteptată. În ziua precedentă, câștigătorul amuletei supreme, Cătălin Scărlătescu, a schimbat-o pe Carmen Dîrvariu cu Daniel Tudor (Ken).

Dimineața, cei doi concurenți au făcut niște dezvăluiri complet neașteptate, în ediția 12 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.

Ce s-a întâmplat înainte ca echipa albastră și cea mov să intre la duelul pentru imunitate, în ediția 12 a emisiunii Chefi fără limite

În mod surprinzător, schimbarea făcut de Cătălin Scărlătescu a adus ceva tensiuni în echipe.

„M-am obișnuit deja. Nu am comunicat prea mult, dar o să fie. Eram supărat mai mult că mă integrasem foarte bine acolo și îmi plăceau colegii mei, era un vibe bun, eram o echipă ok”, a zis Ken despre această mutare.

Citește și: Chefi fără limite, 15 martie 2022. Chefii au făcut controale la primele ore ale dimineții în casele echipelor. Ce au găsit

Istvan a recunoscut că nu are o relație excelentă cu noul său coleg de echipă, motiv pentru care este extrem de curios să vadă cum vor reuși ei doi să comunice la proba de gătit.

„Sunt cel mai fericit copil adoptat”, a fost dezvăluirea făcută de Carmen Dîrvariu, la scurt timp după ce s-a alăturat echipei albastre.

Dar poate că cea mai uluitoare reacție a avut-o Vlad Tănasie, care a fost „urâcios” și a zis că „nu îi e dor neapărat dor de Ken și că nu îi regretă plecare”a, că poate și el și-a dorit un pic de camera, dar nu a putut fiindcă Daniel s-a băgat mereu în față, ca să se facă remarcat.

Citește și: Chefi fără limite, 14 martie 2022. Florin Dumitrescu a fost contrariat. Ce a putut să-i facă Chef Stela din Serres (Grecia)

Apoi, după acest schimb neașteptat de replici, ce a dat naștere unui moment destul de tensionat între echipe, a venit și momentul mult așteptat.

„E ziua a treia, ziua concluziilor etapei”, a fost vestea data de Irina Fodor.

De data aceasta, în goana după cea de-a doua imunitate de echipă, concurenții au primit sarcina de-a găti preparate pe bază de carne de bivol, un animal extrem de apreciat în Serres.

Ca să mai ușureze puțin sarcina, Irina Fodor a anunțat că membrii celor două echipe conduse de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu doar că se pot inspira din deliciile descoperite până acum în Serres, dar pot inclusiv să improvizeze sau să încerce ceva original. Timpul alocat gătitului este de 60 de minute, așa că fiecare clipă trebuie folosită cât mai eficient.

Cătălin Scărlătescu a ales să facă un kebab cu cartof umplut cu diferite ingrediente, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să facă o carne de bivol cu piure și sos de vin.

Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 12 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 15 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă și cine a avut cel mai apreciat preparat... Chefi fără limite, 16 martie 2022. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au trecut prin tensiuni în timpul probei de ...
Ultimele știri
x