Antena Căutare

Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Proba de degustare pe nevăzute a adus un deznodământ neașteptat: „Ne-am panicat că e viu”

În a doua ediție de la Chefi fără limite, din 22 februarie 2022, misiunea brunch-ului s-a încheiat și vom afla în curând cine a câștigat-o, însă misiunea pentru echipe este la început de drum. Nici concurenții rămași pe bărci nu au tras chiulul, o probă fulger i-a trimis direct la tavernă când se așteptau mai puțin.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Proba de degustare pe nevăzute a adus un deznodământ neașteptat. „Până aici e dubioasă” | Antena 1/ Chefi fără limite

Experiența Chefi fără limite pune chefii și concurenții în cele mai neașteptate situații pentru a-și demonstra calitățile în bucătăria elenă. În timp ce Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu prepară cel mai delicios cocoș pentru a câștiga Jokerul, o parte dintre concurenții echipelor sunt trimiși la o probă care le împinge limitele la maximum.

Proba a treia nu mai putea aștepta așa că a fost descoperită de cei care au stat pe barcă o perioadă: “În această probă puteți câștiga dreptul de a alege două ingrediente pe care se le folosească doar echipa voastră în proba din această seară. Nu puteți interzice însă sarea, piperul și apa”.

Proba degustării pe nevăzute a creat panică între concurenți la Chefi fără limite, în ediția din 22 februarie din 2022

Proba se va desfășura în felul următor: După ce cocnurenții vor gusta, trebuie să aleagă de pe masă patru ingrediente pe care le-au recunoscut ca gust în preparatul respectiv și să le ia înapoi pe barcă. Ceva mai târziu se vor întâlni toți la bucătăria Chefi fără limite și vor afla ce echipă a ghicit cele mai multe ingrediente.

Concurenții au fost puți în fața unei situații pe care nici măcar nu au putut să o vadă, la propriu! Legați la ochi și puțin la masă, au trebuit să guste preparate pe care mai apoi să le ghicească. Momentul a fost greu de digerat pentru ei mai ales că au avut impresia că ceva viu este în farfurie. Ei nu pot vede nimic și nu pot ști ce vor gusta!

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Irina Fodor a anunțat trei probe de foc pentru chefi, iar telefoanele au fost confiscate

„Ne-am panicat că o să fie ceva viu!”. Proba de degustare pe nevăzute a adus un deznodământ neașteptat. ”Nu mănânci zilnic ceva legat la ochi, într-o astfel de competiție”, spune unul dintre concurenți.

Preparatul neobișnuit care a dat bătăi de cap concurenților a fost supa de organe: „Până aici e dubioasă”, mai mărturisește un concurent.

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Ce echipă a câștigat imunitate. Ce concurent s-a salvat de la o posibilă eliminare

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la proba de Joker... Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Cine a câștigat cele trei probe și ce avantaje au obținut echipele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x