Antena Căutare

Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Irina Fodor a anunțat trei probe de foc pentru chefi, iar telefoanele au fost confiscate

În ediția de Chefi fără limite, din 21 februarie 2022, echipele celor trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu deja au parte de primele provocări. Irina Fodor anunță încă din primele secunde trei probe de foc. Care este meniul zile și ce ingrediente vor provoca echipele pentru preparate câștigătoare.

colaj de fotografii cu irina fodor in rochie roz si echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
În ediția de Chefi fără limite, din 21 februarie 2022, echipele celor trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu deja au parte de primele provocări. Irina Fodor anunță încă din primele secunde trei probe de foc. | Antena 1/ Chefi la cuțite

Show-ul TV care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu aventura și călătoriile a început în forță, iar echipele s-au adunat în fața Irinei Fodor pentru a primit deja instrucțiunile pentru bătălia gusturilor.

“Habar nu aveți ce va fi aici, nici voi și nici căpitanii voștri de echipă”, spune Irina Fodor, în timp ce începe să le prezinte primele probe prin care vor trece. “Pfff, nici nu vreau să mă gândesc!”, spune chef Sorin Bontea.

Cum arată meniul cu cele trei probe din prima ediție Chefi fără limite și ce le-a confiscat Irina Fodor inclusiv chefilor, nu doar concurenților

Însă, până să treacă la a le explica probele, prezentatoarea show-ului culinar marca Antena 1 îl prezintă pe unul dintre pionii importanți ai emisiunii: “Ca să aflăm cât mai multe despre fiecare loc în care vom ajunge, ne-am mai luat un prieten în echipă, chef Iosif Ștefănescu”.

“Astăzi, în prima zi, vorbim despre ingredientele specifice zonei. Ingrediente cu care, diseară, veți găti în echipă”. Chef Iosif Ștefănescu a fost rugat să le prezinte celor trei echipe, mov, albastru și verde surpriza pregătită pentru început de drum: “Vedetele etapei”.

“Ne arată trei ingrediente, caracatiță, mastic și smochine, ingrediente care se găsesc pe insula asta, foarte populare aici”, spune Cătălin Scărătescu. Insula Chios este recunoscută la nivel internațional pentru mastică, un deliciu al Greciei: “N-am înțeles încă ce este mastica, am înțeles că este o rășină, dar nu știam cum arată în fază brută”.

Imediat după, Irina Fodor le-a înmânat chefilor meniul cu probe: “La Chefi fără limite, meniul este cu probe”, spune Sorin Bontea.

PROBA 1: “Trebuie să vă alegeți din echipele noastre câte un însoțitor destoinic, isteț, dar și rapid, cu simț de orientare și cu talentul de a face preparate migăloase. Cheful care va câștiga această probă va putea găti cu echipa lui, diseară”.

PROBA 2: “Vă sfătuiesc ca pentru această probă să alegeți doi oameni puternici, dar și îndemânatici. Echipa câștigătoare va avea 15 minute în plus la gătit”.

PROBA 3: “Pentru acestă probă este nevoie de răbdare, de viteză și de priviri agere. Câștigătorii vor avea avantajul de a intra primii în cămară în această seară”.

Adresele probelor vor fi primite pe telefoanele emisiunii, iar smartphone-urile personale vor fi înmânate Irinei Fodor. Când echipele au auzit că trebuie să renunțe la telefoanele persoanele au avut parte din nou de un șoc: “Mi-a căzut fața, efectiv!”, spune Florin Dumitrescu. „Stai așa, că nu e de glumă, tată!”, spune plin de uimire chef Sorin Bontea.

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Concurenții au avut parte de surpriza vieții lor. Unde au fost puși să doarmă în G... Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Trei probe pentru trei avantaje puternice. Ce au fost puși concurenții să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x