Antena Căutare

Chefi fără limite, 8 martie 2022. Valentina Cornescu, „pusă la zid” de colegii de echipă. Au apărut discuții aprinse pe barcă

Înfrângerea a provocat discuții aprinse în echipa verde, după ce Valentina Cornescu a fost pusă la coordonarea concurenților. Colegii săi au considerat că nu a reușit să facă față presiunii, în timp ce ea susține că a făcut tot ce a ținut de ea. Ce și-au reproșat concurenții din echipa lui Sorin Bontea.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Înfrângerea a provocat discuții aprinse în echipa verde, după ce Valentina Cornescu a fost pusă la coordonarea concurenților. Colegii săi au considerat că nu a reușit să facă față presiunii, în timp ce ea susține că a făcut tot ce a ținut de ea. Ce și-au reproșat concurenții lui Sorin Bontea. | Antena 1/ Chefi fără limite

Echipa verde și echipa albastră au pierdut imunitatea de grup și mâine intră lupta decisivă, în timp ce echipa mov, a lui chef Cătălin Scărlătescu, va profita din plin de relaxare și de peisajele superbe ale insulei Lemnos, din Grecia.

Echipa verde este la pământ după înfrângerea în fața echipei mov. Ce și-au reproșat concurenții și ce a avut de spus Valentina Cornescu

Farfuriile sparte au un ecou răsunător pentru echipa verde. Concurenții au fost nemulțumiți de felul în care s-au coordonat și au început o discuție destul de aprinsă când au ajuns pe barcă.

“Nu mai fi găină fără cap, încearcă să înveți din greșeli”, îi spune Andrei Stoian (Mexicanul) Valentinei Cornescu. Echipa verde este de părere că din cauza ei nu a reușit să se salveze.

“Ea încearcă tot timpul să ne demonstreze lucruri dincolo de limitele ei. Faptul că de fiecare dată când încercăm să obținem imunitatea avem această barieră, începe să fie deranjant. Atunci, ori încercăm și ne dăm silința, ori la individuale fiecare vede ce face!”, spune Laura Eremia.

“Acum că ai fost pusă în poziția asta, nu vreau să sune urât, dar îți dai seama de nivelul la care ești tu acum. Deci ar trebui să ne asculți pe set când începem mai mult”, mai adaugă Andrei Stoian (Mexicanul).

Citește și: Chefi fără limite, 7 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea individuală și ce concurent a fost salvat

“Mexicanul a luat taurul de coarne, dar nu știu sincer dacă era momentul să facă asta pentru că mâine avem o probă chiar mai importantă decât cea de astăzi și asta s-ar putea să ne lovească și mai tare echipa”, spune Daniel Jumuga (Nobo).

“Pe mine personal mă enervează când cineva intră în panică și vrea să facă o mie de lucruri deodată și nu termină niciun lucru”, îi mai spune Andrei Stoian (Mexicanul) Valentinei.

Acesta însă a reacționat la testimoniale: “Dacă am fi câștigat nu cred că ar fi zis cineva că am câștigat pentru că Valentina a fost un lider bun. Probabil am fi câștigat pentru că Laura ar fi făcut o dulceață incredibilă, că Francisc a avut un gust bun. Nu este niciodată Valentina, din păcate!”, spune Valentina Cornescu.

Citește și: Chefi fără limite, 7 martie 2022. Daniel Tudor (Ken) s-a dezlănțuit și a făcut show senzual pentru grecoaice

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și: Chefi fără limite, 7 martie 2022. Vlad Tănasie (Sushi) mărturisește că se simte demotivat. Ce s-a întâmplat

Chefi fără limite, 8 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă. Ce au făcut chefii când s-a anunțat verdictul... Rețetă de paste flomaria cu carne de vită și brânză melichloro, preparată de chef Maria din Lemnos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Joi, 28.04.2022, 13:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

În ediția difuzată pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se luptă pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. Deși au fost confuzi când au alfat ce trebuie să facă, cei trei chefi au trecut la treabă și au dat tot ce au mai bun.

Miercuri, 14.09.2022, 21:00
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

În ultimul episod de “Chefi fără limite, în spatele camerelor” vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, în Marea Finală, fiind momente surprinse dincolo de ceea ce văd telespectatorii. Iată cum s-a văzut Finala prin ochii echipei de producție și ce nu a avut ocazia audiența să surprindă.

Sambata, 30.04.2022, 13:23
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Miercuri seară, Chefi fără limite și-a desemnat câștigătorul primei ediții desfășurate în Grecia. După o finală grea, jucată alături de Laura Eremia și Istvan Kozocsa, Nobo din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea și-a adjudecat titlul primului sezon Chefi fără limite și premiul de 30.000 de Euro, demonstrând juriului că merită titlul de chef fără limite.

Joi, 28.04.2022, 14:12
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Daniel Jumuga (Nobo) este câștigătorul Chefi fără limite! În finala show-ului de cooking și aventură a avut alături una dintre cele mai importante persoane din viața sa, partenera lui de viață, pe care a strâns-o la piept cu putere când a pășit timid pe porțile platoului.

Joi, 28.04.2022, 13:54
Ultimele știri
x