Antena Căutare

Eliminare Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Lucian Pupăzan părăsește concursul, chef Sorin Bontea câștigă Jokerul

Pe traseul Chefi fără limite situația este critică pentru doi dintre bucătari și pentru chef Cătălin Scărlătescu, pus în corzile primei înfrângeri. Doar un Joker îl poate ajuta, bineînțeles, dacă îl are! Concurenții au aflat cine este persoana eliminată, cine s-a salvat pe ultima sută de metri cu un punct, dar și ce chef are Jokerul.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Pe traseul Chefi fără limite situația este critică pentru doi dintre bucătari și pentru chef Cătălin Scărlătescu, pus în corzile primei înfrângeri. Doar un Joker îl poate ajuta, bineînțeles, dacă îl are! | Antena 1/ Chefi fără limite

Tensiunea a atins cote maxime pe platoul Chefi fără limite. Patru chefi au jurizat preparatele echipei mov și un concurent este la un pas de eliminare. Chef Cătălin Scărlătescu a prezentat echipei sale punctajul pentru farfurii.

Situația a fost cu totul neașteptată pentru concurenți. Cei mai încrezători s-au regăsit la coada clasamentului, în timp ce alții care au întâmpinat și dificultăți majore au avut punctaje onorabile. De această dată farfuriile nu au mai zburat, ci au fost așezate în dreptul preparatelor care au încântat papilele gustative ale specialiștilor în gastronomie.

Lucian Pupăzan a fost eliminat din echipa mov, în a treia ediție de Chefi fără limite, din 23 februarie 2022

Echipa a trecut prin probe de foc și a întâmpinat situații destul de greu de gestionat, mai ales că emoțiile nu mai putea fi controlate. Nimeni nu își dorește să plece, dar cineva nu a excelat!

Două farfurii au mai rămas pe masa chefului Cătălin Scărlătescu: preparatele lui Raul Bodoșcă și Lucian Pupăzan. Cheful a dat verdictul comun și Raul Bodoșcă a fost salvat de la eliminare: “Îmi pare rău pentru Pupăzan, pentru că am fost coechipieri și este o persoană foarte faină, dar pe de altă parte mă bucuram că am trecut mai departe. Deci a fost un amalgam de sentimente pe care l-am trăit în momentul acela”.

Chef Cătălin Scărlătescu a ținut să-i explice lui Raul ce a greșit cu un preparat, care la prima vedere i-a lăsat cu gura căscată pe colegii săi.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Noapte „de coșmar” pentru concurenții de la Chefi fără limite. Ce probe au primit

Raul, dragul meu, vizual farfuria ta este superbă, dar ai pus trei bucăți de brânză într-o farfurie, pe când la toți ceilalți a fost muncită”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu.

“Din tot sufletul îți spun că ești un băiat extraordinar, dar ia-o mai încet, ascultă-ne. Noi suntem aici pentru tine!”, a mai adăugat cheful la testimoniale.

“Lucian, nu ai o farfurie rea, dar este uscată! Eu știu că nu e tot ce poți tu să faci. Îmi pare foarte rău”, spune chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup. Ce lucru complet neașteptat s-a întâmplat

Însă, pentru Lucian mai exista o șansă. Chefii au concurat zilele trecute unul împotriva celuilalt pentru un avantaj. Au gătit și Yannis i-a jurizat. Unul dintre ei a ieșit câștigător, iar premiul este Jokerul. Cu acest Joker în palmares, cheful are puterea să-și salveze concurentul de la eliminare.

“Dacă Jokerul este al lui Cătălin, mai rămâi cu noi Lucian”, spune Irina Fodor.

Ulciorul s-a spart și s-a aflat cine are Jokerul: Chef Sorin Bontea.

Lucian Pupăzan a fost eliminat: "De 48 de ore eu nu am dormit și se pare că oboseala și dorința și lucrurile care trebuiau făcute acolo, cu siguranță nu sunt prietene", a mărturisit acesta.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Proba de degustare pe nevăzute a adus un deznodământ neașteptat: „Ne-am panicat că e viu”

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Ce au găsit concurenții în casele grecilor. Un accident de mașină a produs panica

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Dramă în bucătărie. Ce s-a întâmplat cu Tanya Povenskai și Rebecca Bumputu (Becky)... Chefi fără limite, în spatele camerelor! Aventura din Grecia a adus peripeții și pentru echipa de filmare! Imagini din c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Citește și
Ultimele știri
x