Antena Căutare

Chefi fără limite, 7 martie 2022. Vlad Tănasie (Sushi) mărturisește că se simte demotivat. Ce s-a întâmplat

Echipele au trecut la proba gătitului și au de făcut un preparat cu specific grecesc, însă înainte de toate Irina Fodor a ținut să vorbească cu toată lumea.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Echipele au trecut la proba gătitului și au de făcut un preparat cu specific grecesc, însă înainte de toate Irina Fodor a ținut să vorbească cu toată lumea. | Antena 1/ Chefi fără limite

Înainte de proba care va duce imunitate individuală unui concurent Irina Fodor a stat puțin de vorbă cu chefii și cu echipele lor. Prezentatoarea TV fost curioasă să afle care este starea lor după ce avantajele au fost împărțite și cu ce sentimente intră în joc.

Vlad Tănasie (Sushi) a mărturisit că nu vrea să câștige Chefi la cuțite. De ce se simte demotivat

Aceasta și-a îndreptat atenția în mod special către Vlad Tănasie (Sushi), care părea puțin abătut și care a renunțat la proba “coșulețelor” din cauza faptului că nu a reușit să găsească persoanele potrivite.

“Vlad cum ești?”, întreabă Irina Fodor

“Îmi place foarte mult competiția, sunt emoționat mai tot timpul când ajung pe set”, spune Vlad Tănasie.

“Pare că te-ai delăsat puțin, te-ai demotivat”, remarcă Irina Fodor

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup și ce echipă riscă să piardă un concurent

“Da, puțin! Nu știu… sunt poate prea sufletist, poate pun absolut tot ce se întâmplă la suflet și ar trebui să învăț să mă bucur mai mult. Te afectează foarte multe lucruri care nu depind de tine și care nu ar trebui. Efectiv mă afectează că unii oameni sunt poate prea competitivi, adică nu trebuie neapărat să câștigi, cum sa mă explic, nu trebuie să treci peste cadavre!”, explică Vlad.

Când chef Cătălin Scărlătescu a auzit cele spuse de Vlad Tănasie acesta a avut o reacție care a stârnit amuzament: “Cadavre!?? Bă, dar băiatul ăsta a gătit la morgă. Unde vezi tu cadavre?”.

Chef Florin Dumitrescu a spus la testimoniale: “Mă așteptam la răspunsul ăsta din partea lui. Nu pare genul de om care să calce peste cadavre pentru a obține un avantaj sau pentru a obține un rezultat”.

Citește și: Eliminare Chefi fără limite, 2 martie 2022. Ce concurent a părăsit competiția. Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Raul Bodoșcă

Arkanina, colegul lui Vlad a reacționat și el: “Se pare că nici astăzi nu scăpăm de aparentele drame ale lui Vlad”.

“E bine să fiu competitiv, normal, dar totul cu o limită. Adevărul este că m-am simțit poate puțin marginalizat de echipa. Sunt bucătar chef sunt manager de restaurant, cred că nu m-am simțit apreciat și eu în momentul în care nu mă simt apreciat într-un loc, îmi iau zborul. Eu nu îmi doresc să câștig acest concurs!”, mărturisește Vlad.

În momentul în care toți concurenții au auzit cele spuse de Vlad a avut reacții diverse unii au fost dezamăgit alții au râs. Chef Cătălin Scărlătescu s-a apropiat de echipa albastră: “Stai mă să mă dau mai aproape de băiatul ăsta să aud ce spune”.

“Eu am zis de la început că vin aici că vreau să mă bucur, să trăiesc această experiență, eu am înțeles că mie mi se întâmplă lucrurile cu un scop”, mai adaugă Vlad Tănasie.

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Cine a obținut avantajul, înainte de proba individuală de gătit. Ce a urmat

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 7 martie 2022. Cine a câștigat avantajele și ce bonus a primit fiecare. Valentina si Daniela s-au cer... Chefi fără limite, 7 martie 2022. Daniel Tudor (Ken) s-a dezlănțuit și a făcut show senzual pentru grecoaice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x