Antena Căutare

Chefi fără limite, episodul 19 din 4 aprilie 2022. Cine a câștigat imunitatea individuală și s-a salvat de la eliminare

În prima zi petrecută la Mani, în cel de-al șaptelea stage din emisiunea Chefi fără limite, concurenții s-au întrecut pentru a obține imunitatea individuală. Află ce s-a întâmplat în ediția 19 a show-ului de la Antena 1, difuzată pe 4 aprilie 2022.

colaj foto cu irina fodor si chefii la chefi fara limite Galerie
Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea individuală la Mani, în ediția 19 a emisiunii Chefi fără limite | Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 am descoperit ce aventuri și situații neașteptate a adus prima zi din stage-ul șapte, ce se desfășoară la Mani. Și de data aceasta, după trei probe pentru obținerea unor avantaje, chefii și concurenții s-au întrecut la proba de gătit prin care s-a decis cine a primit imunitatea individuală.

Cine a câștigat imunitatea individuală în episodul 19 din 4 aprilie 2022, în cel de-al șaptelea stage Chefi fără limite, desfășurat la Mani

Mani, locul în care se desfășoară cel de-al șaptelea stage de la Chefi fără limite, a venit cu multe surprize și probe surprinzătoare atât pentru concurenți, cât și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ziua a început în forță cu trei probe de foc pentru obținerea unor avantaje importante, numai bune de folosit la proba de gătit pentru imunitatea individuală.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 19 din 4 aprilie 2022. Prima zi la Mani a adus probe neașteptate pentru avantaje și o imunitate

La proba „prepeliță”, cel mai bine s-au descurcat Ken și Istvan, fiindcă ei au găsit cel mai mare număr de ouă cu ajutorul cărora au făcut o omletă uriașă, spre bucuria echipei mov, care a luat avantajul. La proba uleiului de măsline, Valentina a fost cea care a reușit să câștige avantajul „secret” pentru echipa verde și bucuria ei a fost una uriașă. Sorin Bontea, alături de Francisc, au adus și ei un avantaj câștigat la proba de cules și de vândut sare.

De data aceasta, în ediția 19 a emisiunii Chefi fără limite, din 4 aprilie 2022, Irina Fodor a anunțat ce rețetă trebuie să gătească cele trei echipe care intră la lupta pentru imunitatea individuală din Mani, locul în care se desfășoară cel de-al șaptelea stage al competiției.

Fiecare echipă a gătit folosind ingredientele descoperite de chefi și de concurenți în prima zi din a șaptea etapă: prepeliță, ouă de prepeliță, măsline și ulei de măsline, sare și nu numai, după o rețetă oferită drept model de chef-ul local, pe nume Vasilis. Practic, la proba de gătit pentru imunitatea individuală, echipele trebuie să pregătească o farfurie cât mai gustoasă, inspirată din mâncarea chef-ului local.

Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurt extrem de rapid și tensiunile nu au lipsit din bucătărie. Sorin Bontea, înarmat cu două super avantaje, le-a folosit extrem de strategic, luptând practic cu tot „arsenalul” la proba de gătit pentru imunitatea individuală.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 18 din 30 martie 2022. Ce concurent a fost în pericol de eliminare. Jokerul intră în joc și salvează

După degustare, jurații acestei ediții au spart farfuriile și au decis ce preparat le-a plăcut cel mai mult. Bucuria a fost uriașă atunci când imunitatea individuală a mers la echipa verde a lui Sorin Bontea. Și de data aceasta, el a decis să îl salveze de la eliminare pe Francisc Șandor, concurentul său norocos care îi aduce mereu victoria la probele de avantaj.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x