Antena Căutare

Chefii fără limite ajung în Meteora. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea pornesc la cules de trufe

Luni, de la ora 20.30, Chefii fără limite pornesc în cea de-a cincea etapă, în superbul ținut al Meteorei.

Luni, marți, miercuri de la 20.30, la Antena 1 chefii fără limite ajung în Meteora

Antena 1

Ajunși la jumătatea drumului pe care îl au de parcurs prin Grecia, atât concurenții, cât și chefii devin tot mai tensionați și dornici de a-și păstra echipele intacte și a de pune mâna pe mult râvnitele imunități. Fiecare misiune are o greutate tot mai mare pentru că orice avantaj este extrem de important în lupta finală.

Misiunea care deschide cea de-a cincea etapă este aparent simplă, dar plină de surprize. Chef Bontea, Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu trebuie să găsească alături de concurenții lor diverse tipuri de ciuperci specifice locului, iar în final să plece la căutat de trufe, alături de niște câini special antrenați pentru asta.

Citește și: Cum arată Tanya Povenskaia în costum de baie. Concurenta de la Chefi fără limite face senzație pe Instagram

Ce se va întâmpla în etapa de la Meteora, de la Chefi fără limite

Tot în această etapă, telespectatorii vor afla și vor vedea cum se fac kokoretsi, niște cârnați specifici zonei, din intestine de capră sau oaie, vor cunoaște diferite tipuri de paste care se gătesc în zonă și vor fi surprinși de clienții ce vin la jurizare.

Citește și: Rețetă grecească de chiftele cu sos de roșii și pilaf de orez basmati

După o ultimă probă individuală plină de surprize, când Vlad a decis să plece acasă, iar Daniela a fost salvată de Chef Dumitrescu, situația pe echipe stă în felul următor – Chef Bontea mai are 5 concurenți, Chef Dumitrescu are 6 concurenți, iar Chef Scărlătescu luptă cu 4 concurenți în echipă. Ce surprize va aduce această nouă etapă, telespectatorii vor vedea luni, marți și miercuri de la ora 20.30, la Antena 1.

Cum arată Tanya Povenskaia în costum de baie. Concurenta de la Chefi fără limite face senzație pe Instagram... Chefi fără limite, 21 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea individuală și ce concurent a fost salvat de la eliminare...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x