Antena Căutare

Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Noapte „de coșmar” pentru concurenții de la Chefi fără limite. Ce probe au primit

În ediția de Chefi fără limite, din 22 februarie 2022, concurenții au petrecut prima noapte în barcă, însă experiența nu a fost una deloc ușoară. Speriați în prima ediție de spațiile mici în care trebuie să se odihnească, acum au avut surpriza vieții lor.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
În ediția de Chefi fără limite, din 22 februarie 2022, concurenții au petrecut prima noapte în barcă, însă experiența nu a fost una deloc ușoară. | Antena 1/ Chefi fără limite

Noaptea a fost grea pe barcă din cauza condițiilor dificile de somn: “Am dormit în mijlocul Chiosului, într-o barcă, într-un port și ghici ce, te bat valurile din ambele părți. A fost îngrozitoare noaptea, îngrozitoare!”, spune Francisc Șandor.

“Ăsta nu e stil de viață, asta nu e casă, ăsta nu e pat… Suntem cu pluta pe apă!”, mai adaugă unul dintre concurenți. Spațiul foarte mic și poziționarea pe apă le-au dat bătăi de cap concurenților. Experiența Chefi fără limite îi testează pe cei care s-au aventurat în necunoscut și care vor să descopere tainele vieții elene, dar și ale gastronomiei.

Chefi fără limite, show-ul de cooking marca Antena 1, oferă un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe, situații pline de suspans și adrenalină. Chefi fără limite înseamnă rețete tradiționale, preparate originale cu savoare exotică, locuri superbe, dar și provocări care le vor întinde nervii la maximum atât chefilor, cât și echipelor: “Pe scurt, suntem pregătiți de o nouă zi și o nouă aventură!”, spune Arkanian.

Concurenții și chefii au primit o cutie misterioasă, în a doua ediție de Chefi fără limite, din 22 februarie 2022. Când au deschis-o, surpriza a fost mare

La scurt timp după ce echipele s-au înviorat, chefii și-au făcut apariția, la suprafață veseli, în esență obosiți: “Bună dimineața, bine v-ați trezit dragii mei, cum ați dormit astăzi, ce ați făcut că eu sunt pilaf! M-am perpelit în pat de m-au luat dracii și m-au trezit (n.r colegii din echipa de producție) hai să mergem la probă”, spune chef Cătălin Scărlătescu.

Chefii s-au alăturat echipelor lor și au savurat cafeaua împreună, însă momentul de relaxare nu a durat foarte mult, în mijlocul lor făcându-și apariția un ospătar cu meniul. Provocarea zilei era pe cale să înceapă: “Vai, de capul și de zilele mele”, exclamă cu îngrijorare chef Cătălin Scărlătescu când vede că li s-a adus o cutie imensă.

Nimeni nu înțelegea ce se întâmplă și ce surpriză îi așteaptă în cutie. Prima dată, însă, au deschis meniurile: “Știți deja ce aveți de făcut când primiți aceste “meniuri ale zilei”. Astăzi orice avantaj contează, pentru că la sfârșitul zilei vom afla echipa care câștigă imunitatea și care se va distra toată ziua următoare fără să participe la probă”.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Ce echipă a câștigat imunitate. Ce concurent s-a salvat de la o posibilă eliminare

PROBA 1: Pentru această probă trebuie să alegeți fiecare câte un concurent care să vă însoțească și care să aibă gust și miros bune. Avantajul pus în joc este cel de a intra în cămară primii

PROBA 2: Doi dintre cei mai talentați concurenți ai voștri trebuie să participe la această probă și vă spun de pe acum, trebuie să pregătească un brunch pentru o familie de localnici. O să vă ajutați de această cutie și de tot ce mai găsiți prin frigiderul familiei, dacă nu găsiți tot ce vă trebuie puteți să căutați prin vecini. Veți fi jurizați de la felul cum aranjați masa, până la felul în care aranjați farfuriile și bineînțeles după gustul preparatelor. Soția chefului local, Ianis, vă va juriza. Cheful celei mai bune echipe va putea să blocheze doi concurenți din echipele adverse pe parcurs

PROBA 3: Ziua 2 va fi întotdeauna grea pentru voi, chefii mei preferați. Astăzi puteți obține un Joker. Cine îl va câștiga poate salva un concurent de la eliminare. Pentru asta va trebui să gătiți în taverna lui Ianis, cea mai veche tavernă din Grecia, care nu și-a schimbat proprietarii niciodată. Veți fi jurizați de Ianis

Citește și: Cum arată echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu luptă pentru Imunitatea de Echipă, la Chefi fără limite,diseară, de la 20:30, p... Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Ce au găsit concurenții în casele grecilor. Un accident de mașină a produs panica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x