Antena Căutare

Finala Chefi fără limite 2022. Cât valorează premiul de la Chefi fără limite. Ce va face cu banii Daniel Jumuga (Nobo)

Finala Chefi fără limite a strălucit în culoarea verde! Daniel Jumuga (Nobo) este câștigătorul și a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro. Acesta a luptat zece etape în condiții spartane, a cucerit meleagurile Greciei cu tenacitate, talent și pricepere, demonstrând de fiecare dată că locul său este în această competiție și merită din plin toată gloria. Câștigătorul a dezvăluit ce va face cu banii.

colaj de fotografii cu castigatorul chefi fara limite in timp ce tine cecul cu bani verde Galerie
Finala Chefi fără limite a strălucit în culoarea verde! Daniel Jumuga (Nobo) este câștigătorul și a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro. | Antena 1/ Chefi fără limite

După o competiție intensă, trăită din plin pe un drum necunoscut presărat cu provocări ce au avut menirea de a scoate din fiecare ce este mai bun, Daniel Jumuga (Nobo), din echipa verde condusă de chef Sorin Bontea, a adjudecat titlul sezonului și a câștigat premiul de 30.000 de Euro, demonstrând unui întreg juriu de chefi renumiți și apreciați că merită să strângă la piept cecul mult râvnit.

Ultima probă a sezonului, difuzată miercuri seară pe Antena 1, le-a testat finaliștilor abilitatea de a sincroniza o întreagă echipă, în presiunea unei competiții dure.

Finaliștii Daniel Jumuga (Nobo), Laura Eremia și Istvan Kozocsa nu au fost singuri, ci au avut alături alte mâini de fier, care au ajuns până în finală și au demonstrat că fiecare dintre ei pot fi câștigători: Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel), Mariana Tarbuc (Primărița), dorite foarte mult de concurenți în echipa de finală, Tanya Povenskaya și Iman Abushov, iubiți de toți și Francisc Șandor și Daniel Iulian Tudor (Ken) apreciați de finaliști.

Ce va face Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite, cu premiul de 30.000 de euro

Fiecare dintre cei trei a pregătit un meniu complet care a inclus un starter, un main course și un desert, iar farfuriile au fost jurizate de o serie de invitați speciali, chefi deținători de stele Michelin, chefi de renume, cu studii și multă experiență în domeniu, au notat plating-ul, savoarea, textura preparatelor și nota de creativitate a bucătarilor, căutând gusturi care să se evidențieze.

După mai bine de două ore în care au gătit la foc continuu, după un lung șir de emoții care păreau să scape de sub control, după o serie de farfurii impecabile jurizate și cioburi care au acoperit podeaua, numele câștigătorului avea să fie anunțat: Daniel Jumuga (Nobo).

Seara a culminat cu momentul spectaculos în care Irina Fodor i-a înmânat trofeul lui chef Sorin Bontea și cecul de 30.000 de euro lui Daniel Jumuga (Nobo), care a primit vestea uimit.
“N-am câștigat în viața mea nimic, nu mă așteptam să câștig acum ceva”, a spus Nobo la sfârșitul serii.

Daniel Jumuga (Nobo) a anunțat încă din timpul emisiunii, când a primit premiul, că banii îi va folosi pentru a-și plăti datoriile acumulate în perioada pandemiei, iar restul banilor îi va cheltui la restaurante cu soția sa.

“Primul lucru pe care o să-l fac, o să-mi plătesc din datorii, adică alea pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei și de restul cred că o să-și scot soția în oraș, de toți, pentru că ea m-a înscris aici”, a mărturisit Nobo la sfârșitul serii.

Finala Chefi fără limite a strălucit în culoarea verde, iar mândru peste măsură, chef Sorin Bontea și-a îmbrățișat echipa și câștigătoarea. Juratul și-a adăugat încă un titlu în palmaresul sezoanelor la cuțite adjudecate.

Citește și: Finala Chefi fără limite, episodul 30 din 27 aprilie 2022. Ce se întâmplă în finala Chefi fără limite. Concurenții plâng pe rând

Finala Chefi fără limite, 27 aprilie 2022. Cine este câștigătorul Chefi fără limite. Daniel Jumuga (Nobo) pleacă acasă c... Prima reacție a lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. Ce a avut de spus învingătorul lui Chef Sorin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x