Antena Căutare

Florin Dumitrescu a dezvăluit ce reguli sunt la Chefi fără limite. Prin ce etape trec concurenții și ce probe îi așteaptă

Florin Dumitrescu a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv care sunt regulile din emisiunea Chefi fără limite, ce va fi difuzată la Antena 1 și va surpinde publicul cu un nou format. De asemenea, acesta a explicat prin ce etape trec concurenții și ce probe îi așteaptă.

florin dumitrescu la emisiunea chefi fara limite Galerie
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit care sunt regulile, prin ce etape trec concurenții și ce surprize aduce formatul emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 | captură Antena 1

De data aceasta, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu își vor duce bătăliile culinare în Grecia, țara cu frumuseți infinite și arome ce au scris istorie în domeniul culinar.

Chefi fără limite este primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Practic, noul show aduce un format complet diferit față de emisiunea Chefi la cuțite, cu care publicul s-a obișnuit deja.

În cadrul unui interviu oferit pentru Antena 1, Florin Dumitrescu a dezvăluit care sunt regulile emisiunii Chefi fără limite, prin ce etape trec concurenții, dar și ce probe îi așteaptă pe toți.

Care sunt regulile emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 și ce surprize aduce noul format

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestui format, iar îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

În vreme ce chef Iosif Ștefănescu se va asigura că chefii respectă indicațiile fiecărei misiuni, Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Citește și: Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei, co-prezentatori ai show-ului „Chefi fără limite”, primăvara aceasta, la Antena 1

Departe de confortul unei bucătării, chefii și concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, iar misiunile vor duce întreaga competiție la un alt nivel. Chef Iosif Ștefănescu va fi cel care arbitrează misiunile chefilor și îi va însoți la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicațiilor.

Florin Dumitrescu a dezvăluit care sunt regulile, prin ce etape trec concurenții și ce probe îi așteaptă la Chefi fără limite de la Antena 1

Florin Dumitrescu a explicat pe larg nu doar care sunt regulile emisiunii Chefi fără limite, ci și prin ce etape trec concurenții sau ce probe vor avea de trecut, în acest format de emisiune de la Antena 1.

„Chefi fără limite, așa cum îi spune și numele, este un format care te scoate din zona ta de confort. Te pune la gătit, dar nu doar la gătit. Te trece prin tot felul de probe, care mai de care mai interesante, ca să cunoști mai bine locul în care te afli. Într-o etapă, prima zi este despre explorare și cunoaștere. Facem cunoștință cu insula, cu regiunea, cu spațiul respectiv, cu ce are el de oferit pentru gastronomia grecească și implicit, pentru gastronomia mondială. Ajungem să cunoaștem tot felul de producători locali, care mai de care mai speciali și mai specializați în produsele pe care le fac. Fiind vorba în prima zi despre descoperire și despre cunoaștere și recunoaștere, facem cunoștință cu cheful local. Fiecare etapă are un chef local, care ne prezintă aerul, gusturile locului. Prima zi se desfășoară prin misiuni, totdeauna având aceste trei echipe care merg fiecare la misiunea ei. După aceea ne întâlnim toți pentru a vedea ce s-a întâmplat, cine a adunat cele mai multe avantaje șia poi mergem către bucuria Chefi fără limite, amplasată mereu în peisaje spectaculoase.

Ziua doi de etapă are, de regulă, o misiune mai grea, în care aprofundăm și mai tare subiectul despre recunoașterea insulei și recunoașterea locului. Apoi urmează gătitul pentru Joker, un Joker care schimbă mult evoluția pe echipe într-un stage, într-o etapă, într-o locație. El îți oferă șansa de-a salva un concurent eliminat, în cazul în care ajungi la eliminare. După ce se gătește pentru Joker nu aflăm răspunsul pe loc, ci se află în ultima zi de etapă, în ultimul moment al emisiunii, apoi mergem iar să gătim într-o probă pe echipe. Echipa câștigătoare ajunge în imunitate, practic nu participă deloc în ziua trei, ci are activități plăcute și impresionante.

Ziua trei se desfășoară prin misiune, bineînțeles. În fiecare zi sunt misiuni. Urmează o găteală unde avem două echipe la o confruntare directă, iar câștigătoarea se salvează de la eliminare, devine imună. La ultima probă din stage se jurizează împreună cu cheful local și cea mai slabă farfurie, desemnată în unanimitate de către jurați, adică de mine, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și de cheful local, din păcate trebuie să plece. Cam așa se desfășoară un stage, cam așa se desfășoară o etapă.

Nu știu exact toate locurile în care vom ajunge, fiindcă treaba mea este să nu știu și să fiu surprins, dar pot să spun că toate locurile în care am ajuns arată spectaculos. Grecia este o țară care are foarte multe de arătat lumii întregi, este o țară frumoasă, care te îndeamnă să stai, să te bucuri de soare și de priveliște”, a dezvăluit Florin Dumitrescu despre regulile emisiunii Chefi fără limite, ce va fi difuzată la Antena 1.

Chefi fără limite va fi difuzat pe Antena 1 începând cu primăvara aceasta. Noul format de adventure - cooking show, primul din România, le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei, co-prezentatori ai show-ului „Chefi fără limite”, primăvara aceasta, la Antena... Provocarea imensă pentru Chef Dumitrescu la „Chefi fără limite”: „A fost una dintre cele mai mari lupte”. În curând, la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x