Ingrediente
- 250 g biscuiți populari, sau Petit Beure
- 200 g ciocolată amăruie
- 100 g unt
- 400 ml lapte
- 100 g zahăr
- 2-3 plicuri zahăr vanilat
- 100 g alune
- ornamente de ciocolată
Mod de preparare
Se anunță prieteni în vizită la cel mic și nu știi cu ce să-i servești?
Iată o idee care sigur te va scoate din impas!
Sfărâmati biscuiții într-un vas, dar lăsați și bucăți mai mari printre ei, pentru un aspect mai plăcut.
Mărunțiți alunele așa încât să fie mai colțuroase. Puneti jumătate din ele peste biscuiți, iar jumătatea cealaltă amestecați-o cu ornamentele de ciocolată.
Încâlziți laptele și topiți zahărul, untul și ciocolata, în el. Omogenizați bine amestecul și turnați-l fierbinte peste biscuiții amestecati cu alunele.
Omogenizați, formați biluțe de dimensiunea nucilor și tăvăliți-le prin amestecul de alune și ornamente de ciocolată.
Dați-le apoi la rece până în momentul servirii.
Să vă fie de folos!
Cremșnit de senzație! Cu lămâie aromat și cu ciocolată albă decorat. Așa ceva e imposibil de refuzat... Cuiburi de cartofi pentru mofturoși! Se fac imediat și au un ingredient surpriză!...