O nebunie-n farfurie acest bulz reiterpretat cu ciuperci și bacon afumat!
Ingrediente
- 250 g bacon afumat
- 250 g ciuperci champignon + gălbiori
- ouă
- 200 g cașcaval
- 200 g brânză de burduf
- 300 g mălai
- 1 l apă
- sare
- 200 g unt
- ulei
Mod de preparare bulz reinterpretat cu ciperci și bacon afumat
Într-o tigaie cu puțin ulei încins, se rumenește baconul tîiat în felii subțiri.
Se scoate în alt vas, iar în tigaie se adaugă puțin unt și ciupercile tăiate în felii.
Se lasă să se prepare bine și se asezonează cu sare și piper.
In altă tigaie se ărepară ouă ochiuri.
Se prepară o mămăliguță clasică apoi se porționează în boluri și se amestecă cu unt și brânză de burduf.
Se așază, apoi, toate preparatele pe farfurie și se presară cașcaval deasupra oului ochi și a buletei de mămăliguță.
Iepure în sos de roșii cu ciuperci și mămăliguță cremoasă. Un preparat gustos, ca la mama acasă... Tochitură mixtă din carne de porc și pui, cu mămăliguță și brânză de capră. Un preparat de nerefuzat....