Antena Căutare

Nu mai arunca resturile! Pregătește o budincă de cozonac de milioane, cu doar câteva ingrediente simple!

Dacă îți mai rămân resturi de cozonac de Paște și totuși nu vrei să faci risipă și să le arunci, atunci poți folosi totul pentru a pregăti o budincă delicioasă, cu care îți vei cuceri toată familia!

| Sursa: cookandplay.ro

Dacă îți mai rămân resturi de cozonac de Paște și totuși nu vrei să faci risipă și să le arunci, atunci poți folosi totul pentru a pregăti o budincă delicioasă, cu care îți vei cuceri toată familia!

Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezultatul este unul spectaculos! Toată familia se va îndrăgosti de această budincă de cozonac, pentru care ai nevoie de:

  • 1 cozonac de mărime medie
  • 200 g unt
  • 300-350 ml lapte
  • 100 g ciocolată
  • 50 g stafide
  • 4-5 ouă medii
  • 75-100 g zahăr(după cât de dulce e cozonacul)
  • un praf sare
  • esență de vanilie și zahăr vanilat după gust
  • unt pentru uns forma

Cum se pregătește rețeta de budincă de cozonac?

Articolul continuă după reclamă

Se amestecă ouăle cu un praf de sare, apoi cu zahărul, zahărul vanilat și esența.

Se topește untul și se adaugă laptele ușor cald peste el, apoi se lasă să se tempereze ușor și se amestecă cu compoziția de ouă.

Cozonacul se taie mai întâi în felii mai groase, apoi feliile în cuburi și se adaugă peste amestecul de mai sus.

Urmărește restul rețetei de budincă de cozonac pe site-ul cookandplay.ro, unde vei găsi mereu sute de rețete pentru toate gusturile!

Cum să pregătești cel mai bun stufat de miel! Ingredientul secret pe care trebuie să-l știe orice gospodină... Chec cu banane și nuci. O rețetă deosebită cu care îi puteți delecta mai ales pe cei mici!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x