Chefi la cutite

Cea mai bună friptură din pulpă de vită se face în cuptor! Acesta este secretul care dă gust rețetei și o schimbă complet!

 
+2 click pentru
galerie

Dacă vrei să faci o friptură delicioasă din pulpă de vită la cuptor, rețeta aceasta este una dintre cele ma bune! Carnea se face imediat, iar aromele sunt de-a dreptul savuroase!

Este o rețetă de friptură din pulpă de vită la cuptor pentru care vei avea nevoie de câteva ingrediente, ale căror arome se îmbină extrem de armonios, oferind tuturor o adevărată plăcere culinară:

  • pulpă de vită (mânzat)
  • ulei
  • vin alb
  • condimente după gust (sare, piper, cimbru, usturoi pudră sau zdrobit etc)
  • 3-4 cepe roșii
  • o căpățână usturoi

Cum se pregătește rețeta de friptură din pulpă de vită la cuptor? Se ia carnea și se pune într-o tavă în care am pus câteva linguri de ulei si o cană de apă. Se presară ulei și condimente după gust, se pune o folie de aluminiu deasupra și se bagă la cuptor. Când pulpa de vită este pe jumătate făcută se poate adăuga niște vin, după gust.

Cu 20 de minute înainte sa fie gata scoate folia de aluminiu (poți tăia pulpa felii groase, ca să se pătrundă mai bine), aruncă în tavă niște cepe roșii curățate și tăiate în sferturi și cățeii de usturoi (cu coajă). Se vor coace frumos și vor avea un gust minunat. Asta e tot.

Poftă bună!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe