Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Cea mai bună friptură din pulpă de vită se face în cuptor! Acesta este secretul care dă gust rețetei și o schimbă complet!

 
+2 click pentru
galerie

Dacă vrei să faci o friptură delicioasă din pulpă de vită la cuptor, rețeta aceasta este una dintre cele ma bune! Carnea se face imediat, iar aromele sunt de-a dreptul savuroase!

Este o rețetă de friptură din pulpă de vită la cuptor pentru care vei avea nevoie de câteva ingrediente, ale căror arome se îmbină extrem de armonios, oferind tuturor o adevărată plăcere culinară:

  • pulpă de vită (mânzat)
  • ulei
  • vin alb
  • condimente după gust (sare, piper, cimbru, usturoi pudră sau zdrobit etc)
  • 3-4 cepe roșii
  • o căpățână usturoi

Cum se pregătește rețeta de friptură din pulpă de vită la cuptor? Se ia carnea și se pune într-o tavă în care am pus câteva linguri de ulei si o cană de apă. Se presară ulei și condimente după gust, se pune o folie de aluminiu deasupra și se bagă la cuptor. Când pulpa de vită este pe jumătate făcută se poate adăuga niște vin, după gust.

Cu 20 de minute înainte sa fie gata scoate folia de aluminiu (poți tăia pulpa felii groase, ca să se pătrundă mai bine), aruncă în tavă niște cepe roșii curățate și tăiate în sferturi și cățeii de usturoi (cu coajă). Se vor coace frumos și vor avea un gust minunat. Asta e tot.

Poftă bună!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe