- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Dacă vrei să faci o friptură delicioasă din pulpă de vită la cuptor, rețeta aceasta este una dintre cele ma bune! Carnea se face imediat, iar aromele sunt de-a dreptul savuroase!
Este o rețetă de friptură din pulpă de vită la cuptor pentru care vei avea nevoie de câteva ingrediente, ale căror arome se îmbină extrem de armonios, oferind tuturor o adevărată plăcere culinară:
Ingrediente pentru rețeta de pulpă de vită la cuptor:
- pulpă de vită (mânzat)
- ulei
- vin alb
- condimente după gust (sare, piper, cimbru, usturoi pudră sau zdrobit etc)
- 3-4 cepe roșii
- o căpățână usturoi
Cum se pregătește rețeta de friptură din pulpă de vită la cuptor
Se ia carnea și se pune într-o tavă în care am pus câteva linguri de ulei si o cană de apă. Se presară ulei și condimente după gust, se pune o folie de aluminiu deasupra și se bagă la cuptor. Când pulpa de vită este pe jumătate făcută se poate adăuga niște vin, după gust.
Cu 20 de minute înainte sa fie gata scoate folia de aluminiu (poți tăia pulpa felii groase, ca să se pătrundă mai bine), aruncă în tavă niște cepe roșii curățate și tăiate în sferturi și cățeii de usturoi (cu coajă). Se vor coace frumos și vor avea un gust minunat. Asta e tot.
Poftă bună!
Prăjitura Brownie cu ciocolată, servită cu înghețată. O prăjitură delicioasă, umedă și lipicioasă!... Tocăniță de vițel tânăr cu sos din vin alb și miere, și garnitură de mere...