Antena Căutare

Cea mai bună rețetă de PASCĂ, fără blat, pentru Postul Pastelui. Se face rapid, cu ingrediente puține

Suntem în Postul Paştelui, iar gospodinele deja se pregătesc pentru Sărbătoarea Învierii Domnului, cu cele mai bune bucate. Reteta de pasca fara aluat este in top!

Suntem în Postul Paştelui, iar gospodinele deja se pregătesc pentru Sărbătoarea Învierii Domnului, cu cele mai bune bucate. Reteta de pasca fara aluat este in top!

Aşadar, deschideţi carneţelul magic de preperate şi notaţi cea mai bună reţetă de Pască rapidă, fără aluat şi delicioasă.

Ingrediente:

5 ouă

Articolul continuă după reclamă

8 linguri zahăr

600 game brânză de vaci grasă

100 game stafide inmuiate în apă călduţă

1 fiolă esenţă de rom

2 fiole esenţă de vanilie

coaja rasă de la o lămâie

1 plic praf de copt (10 grame)

2 linguri zeamă de lămâie

5 linguri făină

Mod de preparare pasca fara aluat

Stafidele le punem în apa călduţă circa 3 ore, după care le punem în rom. Mixăm gălbenuşurile împreună cu zahărul, brânza de vaci, coaja rasă de lămâie şi esenţa de vanilie. Pentru a obţine o textură fină, putem folosi mixerul vertical.

Adăugăm apoi stafidele scurse de rom, amestecănd cu ajutorul unei linguri praful de copt stins cu puţină zeamă de lămâi. Făina o cernem peste compoziţia de brânză şi o încorporăm , amestecând tot cu lingura. La final adăugăm albuşurile bătute spumă cu un praf de sare. Omogenizăm şi întindem compoziţia într-o formă rotundă, tapetată cu hârtie de copt.

Coacem pasca în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius circa 15-20 minute, apoi scădem temperatura la 160 grade Celsius, circa 35-45 minute. Facem testul cu scobitoarea. Lăsăm să se răcească, apoi ornăm cu zahăr pudră. poftă bună!

Sursa info/foto: miremirc.ro

Pască fără aluat. Rețetă mai simplă, mai rapidă și cu reușită sigură!... Rețetă de fasole bătută cu legume trase la tigaie și scăldate într-un sos delicios!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x