Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Cum prepari un delicios și aspectuos pandișpan bicolor cu prune!

 

Dacă iubiți deserturile cu fructe, nu ezitați să încercați acest delicios și aspectuos pandișpan bicolor cu prune! 

Tot din categoria prăjiturilor cu prune, puteți încerca și rețeta de Prăjitură delicioasă cu multe prune și topping de caramel!


Ingrediente pentru Pandișpan bicolor cu prune

  • 8 ouă
  • 175 g zahăr
  • 150 g făină
  • 100 g nucă de cocos
  • 1 praf de sare
  • esență de vanilie
  • 8-10 prune
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 30 g zahăr vanilat

Mod de preparare Pandișpan bicolor cu prune

Se sparg prunele, se feliază și se presară peste ele zahăr vanilat și scorțișoară.
Se lasă la rece până se pregătește compoziția pentru blat.
Se pornește cuptorul la 180 de grade.
Se separă albușurile de gălbenușuri.
Se mixează albușurile spumă cu sare, apoi se adaugă, treptat, zahărul și se mixeaza in continuare pana se obtine o bezea tare.
Se adaugă pe rând gălbenușurile și esența, apoi se încorporează ,treptat, 150 g de făină si se omogenizează bine compoziția.
Se împarte compoziția în două.
Într-o parte se adaugă nuca de cocos, iar în cealaltă restul de făină.
Se tapetează o tavă de 20/30 cm cu hârtie de copt și se întinde compoziția cu nucă de cocos.
Se presară feliile de prune, bine scurse, apoi se întinde cealaltă compoziție de pandișpan.
Se coace deliciosul pandișpan bicolor cu prune pentru 35-40 de minute la 180 de grade.
Se lasă, apoi, să se tempereze în tavă și se porționează.
 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE