Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Cum se face cea mai bună friptură de MIEL din lume! Ți se topește efectiv în gură și e extrem de aromată!

 
+2 click pentru
galerie

Dacă vrei să faci senzație de Paști cu o super rețetă, atunci iată cum se prepară cea mai bună friptură de miel din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar succesul este garantat!

Pentru a pregăti această rețetă de friptură de miel vei avea nevoie de:

  • 2 kg pulpa de miel
  • 1 legatura usturoi verde
  • sucul de la 2 lamai
  • 3-4 linguri mustar
  • oregano
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Pentru servit:

  • orez cu ceapa verde
  • sos de iaurt cu menta si pasta de ardei dulce

Pulpa de miel se portioneaza  si se maseaza cu zeama de lamaie.

Din mustar, ulei de masline, sare si piper se face un sos cu care se ung bucatile de carne, apoi se aseaza intr-o tava de aragaz si se dau la cuptor pentru 50-60 de minute.

Urmărește restul rețetei pe cookandplay.ro, unde găsești mereu sute de preparate delicioase, pentru toate gusturile!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe