Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Cum se face cea mai bună ciulama de pui cu ciuperci din lume! Secretul acesta îl știu doar bucătarii adevărați!

 

„Chefi la cuțite” te învață cum se face cea mai bună rețetă de ciulama de pui cu ciuperci din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar gustul este spectaculos!

Această mâncare se poate servi atât cu mămăliguță, cât și simplă sau cu garnitură de orez basmati.


Pentru a pregăti cea mai bună rețetă de ciulama de pui cu ciuperci vei avea nevoie de câteva ingrediente:

  • pui (ciocănele, aripioare sau ce preferi)
  • o conservă ciuperci feliate (sau ciuperci proaspete)
  • lapte
  • smântână
  • puțin unt
  • sare și piper
  • făină

Cum se face cea mai bună rețetă de ciulama de pui cu ciuperci?

Puiul se pune la fiert și se lasă până ce carnea a devenit moale, apoi se stinge focul. Într-o oală sau tigaie înaltă topim o lingură de unt și adăugăm o cană plină cu lapte. După ce se încălzește presărăm cu grijă două linguri de făină (sau mai multe, dacă vrei un sos mai gros) și amestecăm bine de tot, ca să nu obținem cocoloașe.

Adăugăm treptat câte un polonic din zeama în care a fiert puiul. Amestecăm constant și punem făină și supă de pui până ce obținem cantitatea și consistența dorită la sos. Adăugăm carnea și ciupercile și lăsăm să mai fiarbă puțin. La final putem adăuga una sau două linguri de smântână, pentru gust. Poți adăuga mărar tocat, pentru gust.

Poftă bună!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE