Căutare Live

Delicii la pahar! Cel mai simplu și rapid desert pe care îl poți prepara!

Cu toții iubim desertul dar de cele mai multe ori nu avem timp pentru prăjituri sofisticate, care necesită mult timp pentru preparare!

Ingrediente pentru rețeta de delicii la pahar:

2 linguri de unt sărat
1/4 ceașcă de zahăr brun
1 ou mare
1/4 linguriță de extract de vanilie
2 linguri de cacao
1/4 ceașcă de făină
1 praf de praf de copt
1 praf de sare
3 linguri de bucăți de ciocolată
Pentru un plus de savoare puteți adăuga la final o cupă de înghețată (vanilie, frișcă, ciocolată, caramel) și puteți presăra bucăți de ciocolată deasupra

Mod de preparare pentru rețeta de delicii la pahar:

Rețeta de brioșă la cană este ceea ce vă trebuie. Nu uitați să adăugați o cupă de înghețată deasupra pentru un plus de savoare!

Puneți untul și zahărul într-o cană mai mare timp de 45 de secunde în cuptorul cu microunde, pe putere mare. După ce scoateți cana din cuptor amestecați conținutul cu o furculiță. Adăugați oul și extractul de vanilie apoi cacao și amestecați. Adăugați făina, praful de copt, sarea și amestecați până se omogenizează conținutul. Adăugați la final și ciocolata.

Setați cuptorul la jumătate din putere și puneți cana la copt pentru 1:50 / 2:30 (timpul variază în funcție de puterea cuptorului).

Se servește cald, acoperit cu înghețată și sos de ciocolată sau caramel după preferințe.

Poftă bună!

Trebuie să o încerci neapărat! Prăjitura "Mandarin", desertul pe care îl faci cât ai clipi... Cum să faci o pizza ca la mama ei în mai puțin de un minut...
Ultimele știri