Antena Căutare

File de calcan cu piure de anghinare noisette de morcovi şi reducţie de ardei roşu

Ingrediente

  • 4 buc. calcan
  • 600 gr anghinare congelată, pentru piure
  • 2 cepe
  • 10 morcovi
  • 5 ardei roșii
  • 4 buc. baby dovlecel
  • 100 gr sare fină
  • 50 gr piper, boabe
  • 200 ml ulei de măsline
  • 200 gr unt
  • 70 gr miere
  • oțet alb

Mod de preparare

Se curăță ceapa, se toacă și se pune la călit în ulei încins, iar când devine sticloasă se adaugă anghinarea și puțină apă și se lasă să se prepare bine.

Articolul continuă după reclamă

Ardeii se decojesc, se toacă mărunt și se călesc în ulei de măsline, apoi se trec printr-o sită și se transformă în sos.

Morcovii se fierb până se pătrund ușor, apoi se prăjesc în ulei, se adaugă piper și mierea și se amestecă bine, realizând un noisette delicious.

Pețtele se filetează, se marinează în apă cu sare și oțet, apoi se scurge și se prăjește.

Se prepare un piure din anghinarea fiartă și scursă, adăugând unt și puțină miere, apoi se păstrează la cald până în momentul servirii.

Dovleceii se dau pe răzătoare și se montează farfuria când toate preparatele sunt gata.

Egg Roll... Seafood chowder...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x