Antena Căutare

Gâturi de pasăre umplute cu ciuperci de pădure și miez de nucă

Ingrediente:

  • pielea de pui de pe șapte, piepți de pui sau șapte pulpe,
  • 250 g carne de pasăre tocată
  • 100 g ficăței de pasăre
  • 200 g miez de nucă
  • 150 g hribi de pădure
  • 100 g zahăr
  • 2 ouă
  • 2 legături pătrunjel
  • cimbru proaspăt
  • 1 kg cartofi
  • 200 g unt
  • 3 mere
  • germeni de mazăre
  • 250 g dovlecei galbeni
  • 1 l ulei

Mod de preparare

Se face un amestec din carnea tocată cu ficățeii de pui, ciupercile tocate, miez de nucă, de asemeni tocat, în care se încorporează ouăle.

Articolul continuă după reclamă

Se asezonează cu sare, cimbru și zahăr.

Din această compoziție se formează biluțe mici care se învelesc în pielea de pui.

Aceastea se leagă cu ață de bucătărie, după care se fierb în apa cu sare.

Se scurg apoi de apă și se prăjesc în uleiul încins până devin crocante.

Cartofii și dovleceii, tăiați în cubulețe, se sotează în unt aromatizat cu pătrunjel și cimbru. Merele se coc în cuptor până se pătrund ușor.

Toate acestea se prezintă pe farfurie cu decor din germeni de mazăre, miez de nucă și crocant din piele de pui.

Poftă bună!

Rețetă preparată de concurentul NECHITA CATALIN

Somon cu crustă de merișoare și migdale cu piure de sparanghel... Sarmale în foi de viță reinterpretate în stil chinezesc...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x