Antena Căutare

Întinsoare - o tocăniță din cotlet afumat și cârnați de casă, în sos din brânză de burduf

Ingrediente

  • 300 gr cârnați tradiționali afumați
  • 300 gr cotlet afumat
  • 300 gr coastă afumată
  • 500 gr brânză de burduf
  • 200 gr parmezan ras
  • 500 gr mălai
  • 250 gr unt (80%)
  • 1 iaurt grecesc (min10%)
  • sare
  • piper
  • usturoi

Mod de preparare

Cârnații tăiați în rondele și bucățile de coaste se pun la fiert în puțină apă.

Articolul continuă după reclamă

Când apa s-a evaporat, lăsăm carnea să se prăjească în grăsimea proprie și adăugăm feliile de cotlet.

După ce s-au prăjit puțin, punem brânza de burduf, iaurtul și puțin parmezan și le amestecăm bine, obținând un sos.

Preparăm o mămăligă, pe care o amestecăm la final cu putin unt și brânză de burduf.

Tapetăm formele cu unt și asezăm mămăliga in ele, presărăm parmezan și le dăm la cuptor pentru câteva minute.

Servim mămăliga coaptă cu întinsoarea din vas și usturoi.

"Round Tacos", rețeta pe care trebuie să o încerci și tu! Totul este gata în câteva minute!... Trandafir din aluat de foietaj cu mere și sos de zmeură...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng Sambata, 14.12.2024, 15:30
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x