Antena Căutare

Întinsoare - o tocăniță din cotlet afumat și cârnați de casă, în sos din brânză de burduf

Ingrediente

  • 300 gr cârnați tradiționali afumați
  • 300 gr cotlet afumat
  • 300 gr coastă afumată
  • 500 gr brânză de burduf
  • 200 gr parmezan ras
  • 500 gr mălai
  • 250 gr unt (80%)
  • 1 iaurt grecesc (min10%)
  • sare
  • piper
  • usturoi

Mod de preparare

Cârnații tăiați în rondele și bucățile de coaste se pun la fiert în puțină apă.

Când apa s-a evaporat, lăsăm carnea să se prăjească în grăsimea proprie și adăugăm feliile de cotlet.

După ce s-au prăjit puțin, punem brânza de burduf, iaurtul și puțin parmezan și le amestecăm bine, obținând un sos.

Preparăm o mămăligă, pe care o amestecăm la final cu putin unt și brânză de burduf.

Tapetăm formele cu unt și asezăm mămăliga in ele, presărăm parmezan și le dăm la cuptor pentru câteva minute.

Servim mămăliga coaptă cu întinsoarea din vas și usturoi.

"Round Tacos", rețeta pe care trebuie să o încerci și tu! Totul este gata în câteva minute!... Trandafir din aluat de foietaj cu mere și sos de zmeură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x