Dacă vrei ca Paștele acesta să fie unul cu adevărat special și să îți surprinzi prietenii și familia cu un preparat deosebit, atunci înseamnă că trebuie neapărat să încerci o rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj.
Dacă vrei ca Paștele acesta să fie unul cu adevărat special și să îți surprinzi prietenii și familia cu un preparat deosebit, atunci înseamnă că trebuie neapărat să încerci o rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj.
Pentru a pregăti această rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj vei avea nevoie de câteva ingrediente ce îți asigură succesul:
În alt vas, se pune la fiert pieptul de curcan, împreună cu morcovul întreg, curăţat şi spălat.
Când toate ingredientele sunt bine fierte, se scurg, apoi carnea şi măruntaiele se trec prin maşina de tocat, sau prin robot, împreună cu ceapa, usturoiul şi pătrunjelul verde.
Citește continuarea acestei rețete de drob de curcan în alut de foietaj pe site-ul www..cookandplay.ro, unde găsești mereu idei culinare spectaculoase!
Nu da banii pe vopseaua toxică din comerț și hai să vopsim ouă în mod natural! Simplu, rapid și fără bani!... Din categoria rețetelor celebre, de colecție - Tort Raffaello!...