Antena Căutare

Mușchiuleț de berbecuț în crustă, cu piure de păstârnac

Mușchiuleț de berbecuț în crustă, cu piure de păstârnac, o rețetă delicioasă, preparată în emisiunea culinară Chefi la cuțite.

Mușchiuleț de berbecuț în crustă

Mușchiuleț de berbecuț în crustă, cu piure de păstârnac, o rețetă delicioasă, preparată în emisiunea culinară Chefi la cuțite.

Rețeta Mușchiuleț de berbecuț în crustă cu piure de păstârnac - Ingrediente


  • 1 kg mușchiuleț de berbecuț
  • 4 coaste de miel
  • 600 gr păstârnac
  • 200 gr unt
  • 2-3 linguri muștar de Dijon
  • 300 gr baby morcovi
  • 250 gr sfeclă rășie, prefiartă
  • 1 ceapă roșie
  • 100 ml ulei de măsline
  • 3 legături de pătrunjel
  • Busuioc verde
  • 250 gr pesmet panko
  • 100 gr alune de pădure
  • Sare și piper
  • 250 ml vin roșu
  • baby ciuperci și baby morcovi, pentru decor
Articolul continuă după reclamă

Rețeta Mușchiuleț de berbecuț în crustă cu piure de păstârnac - Preparare

Se curăță mușchiulețul de berbecuț, se leagă cu sfoară, se condimentează cu sare și piper și se pune pe grill pentru câte 3 minute pe fiecare parte. Apoi se unge cu muștar, se trece prin pesmet amestecat cu pătrunjel tocat și busuioc tocat, sare, piper și ulei de măsline și se dă la cuptor pentru 10 minute. Se adaugă și coastele curățate și condimentate cu sare și piper.

Pentru piureul de păstârnac, se curăță păstârnacul, se taie cubulețe și se pune la fiert în apă cu sare și piper. După fierbere, se scurge și se pasează cu unt, apoi se trece prin sită.

Alunele de pădure se prăjesc în tigaie apoi se toacă cu cuțitul.

Din câteva bucăți de carne cu ceapă, morcovi, păstârnac și sfeclă se prepare un sos. Carnea se riumenește în ulei de măsline cu unt, apoi se adaugă legumele curățate și tocate, iar după câteva minute, vinul și puțină apă. Se fierb aproximativ 20-25 de minute.

Baby morcovii și baby ciupercile se trag la tigaie și se folosesc ca décor.

Cum preparăpm delicioasa Rețetă Borș de bobi cu afumătură și tăiței de casă, servit în cupe de pâine... Cum putem pregăti delicioasa rețetă Friptură de porc cu piure de cartofi și sos vorosilov...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x