Antena Căutare

Cotlete de miel cu piure de păstârnac

Pentru iubitorii fripturii din carne de miel, o delicioasă rețetă:Cotlete de miel cu piure de păstârnac, bună de inclus în meniul unei mese luată în familie.

Cotlete de miel cu piure de păstârnac
Cotlete de miel cu piure de păstârnac

Pentru iubitorii fripturii din carne de miel, o delicioasă rețetă:Cotlete de miel cu piure de păstârnac, bună de inclus în meniul unei mese luată în familie.


Ingrediente pentru rețeta Cotlete de miel cu piure de păstârnac

  • 4 cotlete de miel marinate (a câte 500 g fiecare coltelt)
  • 300 ml sos pesto
  • 150 gr de pesmet fin
  • 200 g parmezan
  • o crenguță cimbru
  • o crenguță rozmarin
  • 12 căței de usturoi
  • 300 ml ulei
  • 4 cartofi
  • 500 g păstârnac
  • 1 conservă de porumb
  • 200 ml lapte
  • 100 g unt
  • Nucșoară
  • sare
  • 1 legătură de pătrunjel

Mod de preparare pentru rețeta Cotlete de miel cu piure de păstârnac

Într-o tigaie, în ulei încins, se adaugă cimbrul, rozmarinul, usturoiul necurățat, ușor strivit.

Când aromele sunt pătrunse în ulei se adaugă cotletele de miel unse cu pesto, presărate cu puțină sare și piper și tăvălite prin amestecul de parmezan cu pesmet.

Pentru prepararea piureului de păstârnac, se curăță păstârnacul și cartofii, se taie cuburi mici și se pun la fiert pentru aproximativ 30 minute.

Se mixează ingredientele cu juăatate din cantitatea de porumb, cu unt, sare și nucșoară.

Se trece piureul prin sită, pentru a fi fin.

Se servesc delicioasele cotlete de miel cu piure de păstârnac, decorate cu verdeață.

Din bucătăria italiană: Rețeta Paste carbonara... Crap cu mujdei de usturoi și mămăligă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x