Căutare Live

Negresă cu ciocolată gustoasă și aromată.

Te-ai săturat de clasica negresă doar cu cacao? Imbunătățește-i gustul cu ciocolata preferată și nu te vei mai sătura de ea niciodată.

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 5-6 linguri zahăr
  • 100 g ciocolată
  • 100 g unt
  • 200 ml lapte
  • 250 g făină
  • esențe
  • 1 plic praf de copt
  • un vârf cuțit bicarbonat stins în zeamă de lămâie
  • un praf sare

Mod de preparare

Te-ai săturat de clasica negresă doar cu cacao?

Imbunătățește-i gustul cu ciocolata preferată și nu te vei mai sătura de ea niciodată.

Încălzește laptele și topește untul cu ciocolata în el.

Mixează ouăle cu un praf de sare și zahărul, până se spumează bine, apoi adaugă compoziția cu ciocolată, răcită, bicarbonatul stins în puțină zeamă de lămâie, esențe după preferință și la final, făina amestecată cu praful de copt.

Tapetează tava cu hârtie de copt, întinde aluatul în ea si dă-o la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 de grade, sau până când prăjitura trece testul scobitorii.

Spor și poftă bună!

Prăjitură la METRU! Uşor de făcut, rapid şi fără coacere. Căpşunile şi cocosul se împletesc armonios în cel mai bun dese... De senzație! Știați că se poate face înghețată dintr-un singur ingredient? După ce veți încerca, nu veți mai cumpăra îng...
Ultimele știri
x