Antena Căutare

Pandișpan cu cremă de vanilie și multe fructe - Rețeta Ramonei Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru, frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a impresionat colegii de platou preparând o delicioasă rețetă de pandișpan cu cremă de vanilie și multe fructe, rețetă pe care a denumit-o "Visul fructelor".

Galerie
Pandișpan cu cremă de vanilie și multe fructe

Este o prăjitură delicioasă și răcoroasă cu blaturi de pandișpan, cremă de vanilie, frișcă și multe fructe, ce tronează deasupra prăjiturii într-un spectacol de culori și arome.

Ingrediente pentru Rețeta de Pandișpan cu cremă de vanilie și multe fructe:


  • Pentru blat:
  • 7 albușuri
  • 3 gălbenușuri
  • 7 linguri de zahăr
  • 7 linguri de făină
  • Pentru cremă:
  • 4 gălbenușuri
  • 500 ml lapte
  • 8 linguri de zahăr
  • 3 plicuri zahăr vanilinat
  • 8 linguri de făină
  • 200 gr frișcă bătută
  • fructe diverse
Articolul continuă după reclamă

Cum se prepară Rețeta de Pandișpan cu cremă de vanilie și multe fructe?

Pentru a pregăti blatul de pandișpan, se bat albușurile spumă, împreună cu zahărul până se formează o bezea fermă. Se încorporează gălbenușurile, folosind o spatulă, apoi făina adăugată puțin câte puțin.

Blatul de pandișpan se întinde în tava tapetată cu hârtie de copt și se coace pentru 20-30 de minute, la 160 de grade.

Pentru crema de vanilie, se amestecă gălbenușurile cu un praf de sare și zahărul, se diluează cu laptele și se adaugă făina. Compoziția se fierbe amestecând continuu, până se îngroață ca o budincă. Se lasă la răcit și se adaugă câteva linguri de frișcă bătută, pentru a căpăta cremozitate.

Blatul de pandișpan se secționează în două părți, iar între ele se va întinde crema de vanilie, amestecată cu o parte din fructe.

Deasupra se va întinde restul de frișcă bătută și peste aceasta se vor șeza fructele feliate și întregi, după caz, într-o armonie de gusturi și culori.

Pandișpan cu cremă de vanilie și multe fructe - Rețeta Ramonei Olaru  de la Neatza cu Răzvan și Dani

Visul fructelor

Prăjitura Visul fructelor se dă la rece cel puțin o oră, înainte de a o porționa și servi cu poftă.

Pentru mai multe detalii despre acest desert și pentru a nu pirde momentele spectaculoase create de matinali, accesați materialul video de mai jos, desprins din cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum preparăm o delicioasă rețetă de budincă aperitiv cu legume și brânzeturi, perfectă pentru mic dejun, sau pachete... Friptură de vită înăbușită, cu sos de leuștean și garnitură de legume la cuptor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x