Dacă vrei să ieși din tipare, anul acesta, reţeta de pască cu ciocolată, încercată de Laura Adamache, este numai bună. Cei mici vor fi încântaţi, iar familia te va considera o gospodină desăvârşită.
Aluat Pască
300-350 g faina
20 g drojdie proaspătă/7 g drojdie uscată
150 g lapte
100 g apă
70 g zahăr
1 ou
35 g unt moale
1 plic zahăr vanilat
30 gr cacao
1 vârf cuţit sare
Umplutură Pască
250 g ricotta/brânză dulce de vaci
1 ou
4 linguri de zahăr
1 lingura plină cu gris
1 lingura plină cu făină
50 g bobite ciocolată
1 plic zahăr vanilat
1 linguriţă de gris pentru pudrat foaia de aluat inferioară
Pentru uns şi ornat
1 albuş
codiţe de zahăr
10 g bobite ciocolată
Sursa: lauradamache.ro
Din categoria rețetelor celebre, de colecție - Tort Tiramisu! Simplu, rapid, fără coacere și extrem de delicios!... Cea mai bună reţetă de pască cu smântână! Orice gospodină trebuie să afle acest truc...