Pentru iubitorii preparatelor cu multe brânzeturi, rețeta Piept de pui cu șapte tipuri de brânză, ppoate intra cu succes în meniul lor.
Ingrediente pentru rețeta Piept de pui cu șapte tipuri de brânză
- 500 g piept de pui
- 300 g bacon feliat
- 150 g cașcaval
- 100 g parmezan
- 100 g brânză cu mucegai
- 100 g mozzarella
- 100 g brânză topită
- 100 g haloumi
- 100 g brânză feta
- 500 g cartofi
- 8 fire ceapă civas
- 300 g roșii
- 50 ml sos pesto
- sare
- piper
- ulei de măsline
Mod de preparare pentru rețeta Piept de pui cu șapte tipuri de brânză
Pieptul de pui, porționat în felii mai mici, se condimentează cu sare și piper și se trage la tigaie rumenindu-se pe toate părțile, în ulei încins.
Roșiile și brânzeturile se feliază pe rotund, aproximativ de dimensiunea feliilor din piept de pui. Se așază în straturi alternative, mai întâi felii de roșii unse cu sos pesto, apoi brânzeturile și pieptul de pui. Se înfășoară în felii de bacon și se rumenesc la cuptor pentru câteva minute.
Separat se prepară un piure simplu de cartofi cu care se servesc pachetele cu piept de pui și șapte tipuri de brânză.
Poftă bună!
Prepelițe cu orez negru și sos de portocale... Sushi, rețetă interesantă, reinterpretată...