Ușor de preparat, cu ingrediente la îndemână și foarte gustos acest Piept de pui în sos cremos cu ciuperci și usturoi!
Ingrediente pentru rețeta Piept de pui în sos cremos cu ciuperci și usturoi
- 3 bucăți piept de pui
- 500 g ciuperci champignon
- 3 cepe albe
- 1 cățel de usturoi
- 100 g smântână de gătit
- 100 ml lapte
- 200 g brânză cedar
- ulei de măsline
- unt
- sare
- piper
- busuioc
- cimbru
Mod de preparare pentru rețeta Piept de pui în sos cremos cu ciuperci și usturoi
Pieptul de pui se condimentează cu sare și piper și se rumenește la tigaie, în unt cu ulei de măsline, împreună cu ceapa, cățelul de usturoi și ciupercile.
Se asezonează cu condimentele, apoi se adaugă smântâna diluată cu laptele și brânza rasă și se dă la cuptor până se gratinează frumos.
Poftă bună!
Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi cu parmezan... Paella cu fructe de mare ...