Încearcă la tine acasă o prăjitură delicioasă, uşor de făcut, pe care sigur o să o iubeşti. Iată toţi paşii reţetei!
Ingrediente:
BLAT:
3 oua
200 g. faina
100 g. unt
100 g. zahar
3 linguri cacao
70 ml lapte
1 lingurita praf de copt
CREMA ALBA:
150 g. nuca de cocos
100 g. zahar
300 ml. lapte
80 g. unt
3 linguri de gris
GLAZURA:
-150 g. ciocolata dupa preferinte
-10 linguri frisca lichida
MOD DE PREPARARE:
Blat - Se amesteca untul si zaharul, se adauga ouale, apoi laptele si se amesteca foarte bine. Se combina faina, cacao si praful de copt, apoi se toarna peste si se omogenizeaza. Totul se pune intr-o tava si se tine la cuptor pentru 15 minute, la foc mare.
Crema alba - Laptele, untul, zaharul si grisul se amesteca si se pun pe foc. Cand incep sa se incalzeasca, se adauga nuca de cocos. Cand e fierbinte, se intinde peste blat si se uniformizeaza. Se lasa putin sa se raceasca.
Glazura - Frisca si ciocolata se tin la bain marie, se amesteca foarte bine pana se transforma intr-o crema uniforma. Cand este gata, se toarna peste prajitura. Pofta buna!