Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Rețetă de mic dejun: Avocado toast cu brânză și căpșuni

Pentru mic dejunuri lejere, de vară, foarte savuroase, dar mai ales sănătoase, o rețetă de Avocado toast cu brânză și căpșuni.

Avocado toast cu brânză și căpșuni

Combinația de avocado cu brânză este chiar ideală pentru cei care nu se împacă cu gustul simplu de avocado. Iar căpșunile dau un plus de savoare și culoare gustării. Se pot amesteca chiar cu avocado și brânza, strivite, sau se pot transforma într-un topping.

Ce ne trebuie pentru Rețetă de mic dejun: Avocado toast cu brânză și căpșuni:


  • Pentru o porție:
  • 1/2 avocado copt
  • 3-4 căpșuni
  • 50 gr brânză sărată, sau o cremă de brânză
  • 1/2 linguriță zeamă de lămâie
  • 1/2 linguriță ulei de măsline
  • semințe de susan, mac, etc
  • 1 felie de pâine integrală

Cum preparăm Rețetă de mic dejun: Avocado toast cu brânză și căpșuni

Începem prin a curăța avocado, scoatem pulpa și o strivim cu o furculiță. O stropim cu zeamă de lămâie și ulei de măsline.

Tot cu o furculiță strivim și brânza sărată, apoi o amestecăm cu pulpa de avocado. Putem folosi blenderul pentru a transforma totul în pastă.

Citește și: Trei rețete simple de salată cu căpșuni pentru porția zilnică de gust bun și vitamine

Tartinăm felia de pâine cu această pastă și o servim cu felii de căpșuni și semințe de susan, de mac, sau cu ce preferă fiecare.

Este o gustare perfectă pentru a începe o zi într-un mod sănătos!

Video