Pentru că oricând există un prilej de sărbătoare, iată o reţetă delicioasă şi foarte uşor de făcut! Învaţă să pregăteşti bomboane cu biscuiţi, ciocolată şi caramel!
Bomboane cu caramel, ciocolată şi biscuiţi
Pentru că oricând există un prilej de sărbătoare, iată o reţetă delicioasă şi foarte uşor de făcut! Învaţă să pregăteşti bomboane cu biscuiţi, ciocolată şi caramel!
INGREDIENTE
400 g biscuiti digestivi
1 banană
1 cutie cremă de caramel
150 g fulgi de ciocolată
MOD DE PREPARARE
Biscuiţii se pun într-o pungă şi se pisează foarte bine cu ajutorul unui făcăleţ. Banana se curăţă, apoi se pune peste biscuiţi. Aici se toarnă şi crema de caramel. Toate cele trei ingrediente se amestecă foarte bine, până când se obţine o compoziţie omogenă. Din aceasta, se formează bomboanele şi se bagă la frigider timp de 15 minute. Între timp, fulgii de ciocolată se topesc la bain marie.
După ce s-au răcit, bomboanele se rostogolesc în ciocolată, se pun pe o folie de plastic, apoi se presară pe deasupra câteva bucăţi de biscuiţi şi puţin caramel.
Se bagă la frigider timp de câteva minute înainte de a se consuma.
Citeşte şi: