Încearcă un desert savuros, foarte uşor de făcut şi foarte ieftin. Aroma de banană şi ciocolată o să te cucerească pe loc!
INGREDIENTE:
Blat – 4 oua, 6 linguri zahar pudra, 5 linguri de faina, 2 linguri praf de copt, 1 lingura coaja rasa de lamaie
Crema – 1 ou, 4 linguri de zahar pudra, 2 linguri de cacao, 2 linguri de lapte, 120 g unt, 1 banana
Topping – 100 g ciocolata, 80 g unt
MOD DE PREPARARE:
Se bat ouale si se amesteca impreuna cu zaharul pudra pana devine o spuma omogena. Se pune praful de copt, apoi faina si coaja rasa de lamaie. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se tine la cuptor timp de 10 minute. Dupa ce este gata, indeparteaza hartia si pune blatul pe un prosop umed.
Intre timp, intr-un vas la bain-marie, se amesteca oul, cacao, zaharul si laptele si untul, pana se obtine o crema fina, omogena. Compozitia se toarna peste blat, se intinde si apoi se pune si o banana intreaga. Blatul se ruleaza complet.
Pentru glazura, ciocolata si untul se topesc la bain-marie si se toarna peste rulada. Se tine la frigider pana se raceste. Pofta buna!