Antena Căutare

Șalău duchesse cu sos de capere și măsline kalamata

Ingrediente

  • 600 g file de șalău
  • 100 ml ulei de măsline
  • 1.6 kg cartofi roșii
  • 250 g parmesan grana padano
  • 4 ouă
  • 20 g nucșoară măcinată
  • 20 g sare
  • 20 g piper alb măcinat
  • 4 lămâi
  • 30 g rozmarin
  • 100 g capere din conservă
  • 50 ml sos Worcester
  • 200 g măsline kalamata
  • 3 buc grapefruit roz
  • 2 portocale
  • condimente fuchs pentru pește

Mod de preparare

Fileurile de şalău se condimentează şi se rulează, apoi se dau la cuptor pentru 20 minute la 180 de grade.
Cartofii se fierb în coajă, se curăță, se pasează, se adaugă 4 gălbenuşuri de ou , parmesanul, nucșoasa, sare şi piper după gust și se omogenizează compoziția.
Apoi se pun într-un posh şi se sprițează rondele, peste rulourile de pește.
Se dau din nou la cuptor, pentru gratinat.
Pentru sos, se toacă caperele, măslinele, se pun la foc mic într-o cratiţă cu unt, la care se adaugă zeamă de lamăie, de portocală şi de grapefruit.
Se da într-un clocot, după care, se montează pe farfurie peştele, alături de sos.

Articolul continuă după reclamă
Mucicaliță cu piept de pui și orez... Tocăniță de cartofi...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Exclusiv Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x