O combinație armonioasă de ingrediente pline de savoare și culoare într-o Tigaie picantă ce poate fi servită la orice masă.
Ingrediente pentru rețeta Tigaie picantă
- 250 gr ceafă de porc
- 250 gr piept de pui
- 300 gr ceapă
- 300 gr morcov
- 300 gr ardei gras
- 300 gr dovlecel
- 300 gr vinete
- 300 gr roșii proaspete
- 50 gr susan
- 50 gr sos soia
- 50 gr sweet chilli
- 20 gr eros pista
- 100 ml ulei
- 100 ml suc de roșii
- 500 ml apă
- Sare și piper
- 3 căței de usturoi
- 1 ardei iute verde
- 1 ardei iute roșu
Mod de preparare pentru rețeta Tigaie picantă
Se curăță legumele și se taie în cuburi, aproximativ egale.
Se curăță carnea și se taie în fâșii, aproximativ egale.
Într-o tigaie încăpătoare, un wok, se încinge uleiul și se rumenesc ușor bucățile de carne. Se adaugă legumele și se amestecă bine printre bucățile de carne.
Când acestea sunt ușor pătrunse, se adaugă susanul și sosurile, precum ni puțină apă fierbinte. Se lasă ingredientele ce formează delicioasa tigaie picantă, să fiarbă pentru 1-2 clocote, timp în care se asezonează gustul cu sare, piper și rondele de ardei iuți.
Șnițele keto cu piure de conopidă... Tort de mere cu cremă de zahăr ars...