Ingrediente
- 500 g muschi de porc
- 500 g piept de pui
- 2 cepe
- 2 ardei roșii
- 3 ardei galbeni
- 2 ardei verzi
- 300 g ciuperci
- 300 g roșii
- 2 ardei iuți
- 250 ml vin alb, demisec
- 200 ml ulei
- 250 ml sos cili
- 250 ml sos tomat
- sare și piper după gust
- oțet balsamic
Mod de preparare
Carnea se taie în cuburi și se pune la prăjit în ulei încins.
Articolul continuă după reclamă
Legumele se curăță și se toacă în cuburi.
Ceapa și ciupercile se adaugă peste carne, când aceasta s-a rumenit.
Se amestecă de câteva ori, iar când ceapa și ciupercile sunt pătrunse, se stinge totul cu vin.
Se adaugă ardeii, apoi sosurile și se lasă să mai fiarbă 10-15 minute, amestecând ingredientele.
Se asezonează gustul preparatului cu sare și piper.
Se așază preparatul pe farfurii și se decorează cu câțiva stropi de oțet balsamic, pe margini.
Negresă cu cremă de ciocolată, un desert pe gustul tuturor... Tigaie picantă cu carne și legume, un deliciu de renume! Regis Stone te învață cum să gătești sănătos și gustos!...