Cea mai îndrăgită mâncare în orice sezon ne-am afla este delicioasa Tocană de cartofi cu coaste afumate.
Ingrediente pentru rețeta Tocana de cartofi coaste afumate
- 1 kg de coaste afumate
- 5-6 cartofi potriviți
- 4 cepe
- sare și piper
- 2 foi de dafin
- boia dulce
- 1 ardei roșu, iute
- 1 ardei capia roșu
- puțină vegeta
- 1 lingură untură de porc
- 2 linguri de bulion
- zahăr
- pătrunjel
Mod de preparare pentru rețeta Tocana de cartofi coaste afumate
Se curăță ceapa, se taie mărunt, se călește în untura de porc, după care se adaugă costițele să se rumenească puțin în unsoare.
Se prepară coastele de porc afumate cam 30 de minute, după care se adaugă cartofii curățați și tăiați cuburi.
Se adaugă 1-2 foi de dafin, sare, piper, puțină vegeta, puțin bulion, iar la final se adaugă pătrunjel verde, tocat.
Vedeți AICI și rețeta de mâncare de cartofi cu carne de porc de la oală!
Ciorbă de ardei umpluți cu carne de oaie... Chiftele de carne cu mozzarella și sos de ciuperci...