E foarte bună, uşor de pregătit şi nu trebuie să îţi petreci prea mult timp în bucătărie pentru ea! Prăjitura "Rudy" este perfectă dacă ai poftă de ceva delicios, cu ingrediente ieftine.
INGREDIENTE:
Aluat:
400 g faina
250 unt
150 g zahar
1 galbenus
1 plic praf de copt
2 linguri de cacao
Crema de branza:
800 g branza proaspata de vaci
4 oua
1 albus
250 g zahar
2 fiole esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE:
Aluat:
Faina o punem intr-un bol si o amestecam cu cacao si praful de copt. Adaugam untul taiat cuburi, zaharul si galbenusul si framantam bine pana cand obtinem un aluat nelipicios. La inceput se poate sa para prea sfaramicios, dar continuati sa framantati pana cand untul se incorporeaza bine in faina. Impartim aluatul in doua parti egale, apoi le facem sub forma de bile pe care le invelim in folie alimentara si le dam la congelator pentru 10 minute.
Crema:
Mixam branza cu zaharul si ouale, iar la sfarsit adaugam si esenta de vanilie. Tapetam o tava cu hartie de copt, scoatem o bila de aluat si o dam pe razatoarea mare direct in tava. Distribuim aluatul pe toata suprafata tavii fara a apasa prea tare. Punem crema peste aluatul din tava si deasupra radem si cea de a 2-a bila de aluat. Dam tava la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 30 de minute. Pofta buna!
Cea mai simplă reţetă pentru ciocolată de casă! Iată fiecare pas! Nu poţi să te opreşti din mâncat!... Prăjitura "Buturugă", unul dintre cele mai iubite deserturi din lume! E gata în câteva minute şi e foarte uşor...