Antena Căutare

Turnul Dracula

Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.

Ingrediente

  • 500g de piept de pui
  • 500g de file de porc
  • 500g de muschi de vit
  • 500g ciuperci champignon
  • 500g ciuperci pleurotus
  • ardei gras tricolor(1 rosu,1 verde,1 galben)
  • dovlecel (150g)
  • 1 bucata vanata(250g )
  • ardei iute (6 bucati)
  • rosii cherry (150g)
  • morcov (100g)
  • radicchio (1 bucata)
  • pomodori pelati 2 cutii(500g)
  • ketchup dulce (100g)
  • peperoncino (10g)
  • sare
  • piper
  • patrunjel (1 leg)
  • ulei
  • alcool dublu rafinat pentru flambare

Mod de preparare

Etapa 1: Transarea carnii in 4 transe egale pui,vita,porc.

Etapa 2: Ciupercile spalate si puse la fiert in apa oparita 3-4 minute.

Etapa 3: Spalarea legumelor si curatarea lor si apoi taierea julien a legumelor.

Etapa 4: Punem tigaia pe foc,punem grill-ul pe foc si incepem propriu-zis preparatul.

Etapa 5: Punem carnea pe grill: pui,vita,porc 3 minute pe o parte, 3 pe cealalta. In acelasi timp 50ml de ulei,lasam un minut la inchins si punem legumele la calit 2 minute.In acelasi timp scurgem ciupercile si le punem peste legume la calit.Condimentam cu sare,piper,peperoncino si peste legume adaugam rosiile decozite cubulete si calim cu totul pentru 2 minute.

Etapa 6: Luam carnea de pe gratar si adaugand-o in sosul din tigaie.Lasam 3 minute sa absoarba o parte din sosul pe care l-am facut.Din zeama de la ciuperci stingem putin sosul pentru omogenizare si tot pentru omogenizare adaugam putin ketchup avand in compozitie amidon care este necesar pentru legarea sosului.Punem pe gratar 4 ardei iuti,4 bucati de ciuperci pleurotus si 4 bucati de ciuperi champignon potrivite.

Etapa 7: Montarea pe farfurie a preparatului.

Tigaia grill recomandata pentru prepararea retetei este:




Rulou de șalău în mămăliguță aromată și legume pikante... File de șalău cu sos de capere și legume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x