Pentru clătite:
180 gr făină de grau
3 ouă medii
1 vârf de cuțit de sare
400 ml de lapte
60 ml ulei de gătit
30 ml de apă (sifon)
22 gr cacao pudră
15 gr zaăr pudră
Pentru cremă:
200 gr mascarpone
1 lingură de esență de vanilie
3 linguri de zahăr pudră
Pentru umplutura:
20 piscoturi
200 ml de cafea deja făcută
1 lingură de zahăr pudră
Mod de preparare:
Pregătește clătitele conform rețetei clasice. Mixează ingredientele pentru cremă și lasă bolul deoparte. Amestecă zahărul pudră cu cafeaua. Cufundă pișcoturile în mix. Întinde puțină cremă pe fiecare clătită, apoi pune câte 2 în mijlocul fiecăreia. Împachetează și servește.
„Gulaş de vită cu găluşte”, cel mai bun preparat tradițional din Harghita. De data asta, tanti Ildiko, mai tare ca Sanda... VIDEO VIRAL! Înfăşoară o tabletă de ciocolată în aluat, însă rezultatul este de neratat. Ai nevoie de doar două ingredie...