Antena Căutare

Adrian Gabor a făcut show la „Chefi la cuțite” și toți au râs cu lacrimi! „Dacă nu vii tu la noi, atunci venim noi la tine”

Adrian Gabor a decis să își testeze priceperea în materie de bucătărie și în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Surpriza a fost mare atunci când jurații l-au revăzut pe concurent în platoul show-ului!

Adrian Gabor, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După ce a pregătit o rețetă specială de pachețele de primăvară, cunoscute și ca spring rolls, concurentul a sperat că va reuși să obțină numai laude din partea celor trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”.

Vă reamintim că, în sezonul anterior, Adrian Gabor a pregătit o tartă de mere cu caramel sărat, rețetă pentru care a fost recompensate cu trei cuțite. Totuși, la proba de salată din bootcamp, acesta a fost eliminat din competiție.

Adrian Gabor a făcut spectacol la emisiunea Chefi la cuțite

Și fiindcă i s-a făcut dor de atmosfera din emisiune și implicit de cei trei chefi, Adrian Gabor a decis să revină și în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, dar cu o altă rețetă, cu iz asiatic: pachețele de primăvară.

citește și: Adrian Gabor a revenit la „Chefi la cuțite”, dar soția nu e foarte fericită! „Iar o să dorm pe canapea”

Banda a mers, cloșurile au fost ridicate și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit o farfurie pentru care au avut anumite lucruri de obiectat, din punct de vedere al modului de executare.

Apoi, ușile s-au deschis și în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția Adrian Gabor, spre marea surpriză a celor trei chefi, care și-au amintit imediat de el.

citește și: Carmen Grebenișan și Florin Ristei, dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”! Ce au făcut înainte de emisiune

Am descoperit ce s-a mai schimbat în viața concurentului. S-a dus în Maramureș, și-a făcut o pensiune, la scurt timp după ce a făcut turul Europei cu autorulota. A urmat apoi un dialog delicios între el și cei trei chefi și astfel au ieșit la iveală și alte detalii despre concurent.

Pentru rețeta sa de pachețele de primăvară, Adrian Gabor nu a primit vreun cuțit, dar a fost rugat să revină în viitorul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Dacă nu vii tu la noi, atunci venim noi la tine”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, impresionat de spectacolul făcut de concurent în platou.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Adrian Gabor a revenit la „Chefi la cuțite”, dar soția nu e foarte fericită! „Iar o să dorm pe canapea”... Emilia Mirea este balerina care a pregătit juraților „Chefi la cuțite” o surpriză uriașă...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x