Antena Căutare

Adrian Gabor a revenit la „Chefi la cuțite”, dar soția nu e foarte fericită! „Iar o să dorm pe canapea”

Adrian Gabor a revenit la emisiunea „Chefi la cuțite”, decis ca de data aceasta să nu fie eliminat în proba de bootcamp, așa cum a pățit în sezonul anterior!

Adrian Gabor a revenit la „Chefi la cuțite”, dar soția nu e foarte fericită! „Iar o să dorm pe canapea” Galerie
Adrian Gabor, concurent din nou la emisiunea la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În sezonul 7 „Chefi la cuțite”, Adrian Gabor a reușit să primească din partea juraților trei cuțite pentru rețeta pregătită de el, dar una dintre probele din bootcamp i-au cam dat bătăi de cap. Salata a fost o provocare prea mare și a fost eliminat din competiție.

Totuși, Adrian Gabor nu a renunțat și a decis să participe și în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de data aceasta cu un preparat mai special: spring rolls, cunoscute și ca pachețele de primăvară.

Adrian Gabor este concurent și în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite

„M-am gândit să revin la Chefi la cuțite fiindcă îmi place atmosfera de aici, îmi place echipa, mi-a fost dor de toți, am vrut să-i revăd pe chefi și vreau să gătesc altceva azi”, a dezvăluit concurentul, în timp ce a pregătit cu multă atenție rețeta sa de pachețele de primăvară.

citește și: Am văzut și bărbați fericiți! Cum arată o zi din viața unui soț casnic? Adrian Gabor: „Soția mea este șeful în casă”

„În seara când s-a difuzat momentul meu de glorie, când am luat cele trei cuțite, aveam ceva emoții, nu știam la ce să mă aștept, ce-o să se difuzeze din ce am zis eu. N-a fost un moment foarte fericit după ce am luat cele trei cuțite, pentru soție, pentru că am cam dormit pe canapea. Nu a fost un scandal mare, doar că supărarea a cam ținut. Iar dorm pe canapea! Dar noroc că e canapeaua bună, m-am obișnuit”, a mai mărturisit Adrian Gabor, gândidu-se că nici de data aceasta nu va scăpa de vreo pedeapsă din partea soției.

citește și: Adrian Gabor a făcut show la „Chefi la cuțite” și toți au râs cu lacrimi! „Dacă nu vii tu la noi, atunci venim noi la tine”

Concurentul a povestit că el gătește cel mai mult la el acasă, fiindcă îi place să fie ordine în lucruri și să găsească ușor diferitele ustensile.

Rămâne de văzut ce părere vor avea de data aceasta Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre rețeta de pachețele de primăvară a lui Adrian Gabor, venit să-și încerce din nou norocul la „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Florin Ristei și Carmen Grebenișan, împreună la Chefi la Cuțite. Emisiunea a fost din nou lider de audiență... Adrian Gabor a făcut show la „Chefi la cuțite” și toți au râs cu lacrimi! „Dacă nu vii tu la noi, atunci venim noi la ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x