Antena Căutare

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, filmare ce i-a pus pe fani pe jar! „Miauuu”

Amalia Bellantoni sau „Sicilianca” din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite i-a lăsat mască pe fanii și pe admiratorii ei cu ultima postare de pe Facebook! Ce a postat fosta concurentă?

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, filmare ce i-a pus pe fani pe jar! „Miauuu” Galerie
Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite

Amalia Bellantoni nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Încă de când s-au făcut echipele și Sicilianca a ajuns la Scărlătescu, publicul care a urmărit emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 7, s-a divizat rapid între cei care o plac pe Amalia Bellantoni și cei care nu au îndrăgit-o, din cauza felului său direct și expansiv de a fi.

Frumoasa blondină, care deține un restaurant de succes împreună cu soțul său, în București, a postat recent pe pagina sa de Facebook faptul că și-a făcut cont de TikTok.

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, filmare ce i-a pus pe fani pe jar! „Miauuu”

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, alături de Gina Pistol

Prima postare făcută? S-a filmat într-o ipostază zâmbitoare, spunând doar „Ciaoo Miauuu Bauuuu”.

Frumoasă, amuzantă și mereu activă pe rețelele de socializare, Amalia știe să își pună fanii pe jar și să îi bucure mereu cu vești, poze și clipuri video cu ea!

Fanii și admiratorii o pot urmări acum pe Amalia Bellantoni și pe TikTok, unde urmează probabil să facă și alte postări!

S-a aflat adevărul! Un alt câștigător Chefi la cuțite l-a ajutat pe Munti să pună mâna pe premiu! Secretul ce a ieșit la... A recunoscut totul! Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, „băiatul de bani gata”, se apucă de televiziune? Secrete din vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x