Antena Căutare

Bontea scoate colții! Primele ”săgeți” pentru echipa lui Dumitrescu, după ultima eliminare: ”Lumea toată ne părea o portocală! Cam mică lumea asta, are doar trei oameni!”

La bancurile de lucru se formează primele alianțe, primele strategii, iar confruntările ce urmează promit un spectacol culinar greu de egalat.

La bancurile de lucru se formează primele alianțe, primele strategii, iar confruntările ce urmează promit un spectacol culinar greu de egalat.

O nouă probă e gata să pună la încercare abilitățile de bucătari ale concurenților, dar și cele de coordonare ale chefilor.

În așteptarea noii teme pentru cea de-a patra confruntare, echipele și chefii dezbat experiențele de până acum, mai ales că dezechilibrul din echipa portocalie, rămasă doar cu trei oameni, stârnește ironii.

”Lumea toată ne părea portocalie”, cântă Gina, în dorința de a-și arăta susținerea pentru chef Dumitrescu. ”Cam mică lumea asta, nu vezi că are numai trei?”, vine imediat replica celorlalți.

Vor reuși ”portocalii” să facă față în formulă restrânsă? Rămâne de văzut!

48 de kilograme, atât a dat jos! Chef Scărlătescu a întinerit cu 30 de ani de când slăbit spectaculos: Care e secretul c... ”Bordeiaș, bordei, bordeeeei”! Taraful din Clejani va juriza farfuriile. Scărlătescu: ”E și Margherita?” Dumitrescu: ”Eu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x