Antena Căutare

Caius Ovidiu Merșa a pregătit trei supe, cu dedicație specială pentru jurații „Chefi la cuțite”

Un concurent surprinzător din ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Caius Ovidiu Merșa, un concurent venit tocmai de la Timișoara!

Caius Ovidiu Merșa a pregătit trei supe, cu dedicație specială pentru jurații „Chefi la cuțite” Galerie
Caius Ovidiu Merșa, concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Critic de artă, fotograf, bucătar și nu numai, concurentul de la „Chefi la cuțite” se descrie ca fiind extrem de pasionat de învățătură și acest lucru l-a determinat să facă numeroase studii în domeniul fotografiei.

În viața de zi cu zi, acesta deține un local în Timișoara, despre care spune că este primul bar din România care servește doar supe și ciorbe.

Caius Ovidiu Merșa a pregătit juraților emisiunii Chefi la cuțite câte un preparat surpriză

Pasionat de mâncare, Caius Ovidiu Merșa de la „Chefi la cuțite” face în prezent cercetare culinară la un centru de antropologie culturală.

citește și: „Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”

„În momentul în care am început să studiez arta am luat din jurul meu lucrurile care îmi plăceau și am decis că trebuie să le studiez mai profund. Atunci am avut norocul să descopăr cărți de bucate vechi, din 1900, din România.

citește și: Verdict surpriză! Cătălin Scărlătescu a anunțat cine primește penultima amuletă de la „Chefi la cuțite”

Am încercat să văd de unde vin toate aceste lucruri și mi-am dat seama că pot să fac ceva pentru gastronomia românească. M-am înscris la Chefi la cuțite fiindcă mi-am dorit să mă vadă chefii și să le povestesc despre aceste lucruri”, a dezvăluit concurentul, totul în timp ce a pregătit trei rețete speciale.

Caius Ovidiu Merșa a pregătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o supă special aleasă, cu dedicație!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu, criză de nervi în bucătărie! Ce a pățit juratul emisiunii „Chefi la cuțite”... „Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x