A explodat! Cătălin Scărlătescu, cuvinte grele și o criză uriașă de furie la Titani la cuțite „Las-o naiba, îți dau și cheile de la casa mea?!”

Chef Sorin Bontea a pierdut șansa de-a câștiga statuia de la Titani la cuțite, așa că lupta finală se dă între Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu.

Emoțiile sunt uriașe, căci acum se dă lupta decisivă pentru statuia pusă la bătaie de Gina Pistol! Câștigătorul o va putea ține aproape, în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite.

CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, CRIZĂ DE NERVI LA TITANI LA CUȚITE

Chef Sorin Bontea a fost eliminat, așa că Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încearcă să folosească din plin fiecare minut al probei de fine dining!

CITEȘTE ȘI: Veste neașteptată! Un Chef a fost eliminat de la Titani la cuțite! „Sunt supărat, am fost foarte aproape”

Emoțiile au fost atât de mari, încât Scărlătescu a început să răbufnească, țipând și dând zeci de indicații celor trei bucătari din echipa sa.

CITEȘTE ȘI: Carusel nebun de gătit și o regulă imposibilă, în bucătăria Titani la cuțite! Scărlătescu, lovitură dură pentru Sorin Bontea: „Nu mă așteptam să mi-o dea mie”

La un moment dat, dialogul purtat cu Gabi Toader a fost mai mult decât savuros!

„Înnebunesc, nu mai pot (...) Vă rog eu să mă scuzați că sunt tâmpit, dar am intrat în criză rău de tot. Lasă curățenia, las-o naiba! Îți dau cheile să vii și la mine acasă?!”, a explodat Cătălin Scărlătescu, în încercarea de-a pregăti o rețetă spectaculoasă.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția Titani la cuțite ca să vezi tot spectacolul delicios!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Ultimele știri