Antena Căutare

Veste neașteptată! Un Chef a fost eliminat de la Titani la cuțite! „Sunt supărat, am fost foarte aproape”

Actorii din serialul Sacrificiul au degustat preparatele pregătite de cele trei echipe de bucătari de la Titani la cuțite!

De data aceasta, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost nevoiți să gătească street food cu tema Paștelui, la Titani la cuțite.

O ECHIPĂ ELIMINATĂ DE LA TITANI LA CUȚITE

Pentru proba de street food de Paște, bucătarii au avut la dispoziție 75 de minute pentru gătit. Și ca totul să fie și mai complicat, echipele au gătit prin rotație: când s-a auzit alarma, după zece minute, a ieșit prima echipă și a intrat cealaltă!

citește și: Carusel nebun de gătit și o regulă imposibilă, în bucătăria Titani la cuțite! Scărlătescu, lovitură dură pentru Sorin Bontea: „Nu mă așteptam să mi-o dea mie”

Regula aceasta inedită de la Titani la cuțite a cam puse bețe în roate concurenților, dar toți și-au dat silința și au încercat să pregătească rețete savuroase și aspectuoase!

CITEȘTE ȘI: „Vine spre tine ca un șarpe veninos, care nu se termină”. Vedetele de la Asia Express au votat cu Bontea? Cine a câștigat prima probă la Titani la cuțite

După ce au degustat, actorii din serialul Sacrificiul de la Antena 1 au votat preparatele în funcție de preferințe și au decis ce farfurie a fost mai bună dintre toate. Ce au gătit echipele? Chiftea de miel cu baba ghanoush și tabboulleh și frăgăruie din carne de miel și ananas (echipa lui Florin Dumitrescu), tacos din carne de miel cu chipsuri din cartofi dulci (echipa lui Sorin Bontea) și platou de miel din souvlaki, bruschetă cu jumări din burtă de miel, tortilla cu mușchi de miel și kebab de miel (echipa lui Cătălin Scărlătescu).

Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria Titani la cuțite și a anunțat verdictul! De data aceasta, marele învins și eliminat din competiție a fost chiar Chef Sorin Bontea, care nu a reușit să impresioneze juriul cu preparatul său.

CITEȘTE ȘI: „Mie îmi plac lucrurile grele, îmi place opulența”. După ouăle fermentate, concurenții de la Asia Express au avut o surpriză la Titani la cuțite

Acest lucru înseamnă că pentru statuie, în finală, luptă Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din Titani la cuțite ca să vezi ce au gătit echipele și cum au jurizat actorii din serialul Sacrificiul!

Carusel nebun de gătit și o regulă imposibilă, în bucătăria Titani la cuțite! Scărlătescu, lovitură dură pentru Sorin Bo... A explodat! Cătălin Scărlătescu, cuvinte grele și o criză uriașă de furie la Titani la cuțite „Las-o naiba, îți dau și c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x