Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Ce a dezvăluit Speak despre Sorin Bontea, după ce a văzut reluarea de la „Asia Express”

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea a făcut pe Instagram un Story în care poartă un dialog savuros cu Speak, despre cele întâmplate în sezonul 3 „Asia Express”.

Într-un story realizat recent pe Instagram, Speak și Sorin Bontea au purtat un dialog de-a dreptul savuros

Antena 1

În sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, nouă echipe de vedete au plecat într-o super aventură prin Filipine și Taiwan. Au fost zeci de misiuni dificile și numeroase situații limită pentru concurenți.

În marea finală au ajuns însă doar două echipe: cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor și cea formată din Speak și iubita sa, Ștefania. Ultima cursă a fost una extrem de palpitantă și a ținut publicul cu sufletul la gură.

Ce au dezvăluit Speak și Sorin Bontea după „Asia Express”

Totuși, marele trofeu a mers la Sorin Bontea și la bunul său prieten. Chiar dacă a trecut ceva timp de atunci, Speak își mai dorește și astăzi victoria și încă mai speră la o minune!

Într-un story realizat recent pe Instagram, Speak și Sorin Bontea au purtat un dialog de-a dreptul savuros, ce a scos la iveală detalii incredibile! Ce au dezvăluit aceștia, după sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”?

citește și: Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”, așa cum nu l-ai mai văzut! Cum s-a filmat acesta, în culisele noului sezon

„Umbli cu fofârlica, m-ai săpat de trei ori”, a dezvăluit Speak, extrem de supărat.

„Nu ți-am făcut nimica. Ai fost puturos tot sezonul, pe bune. Dacă nu era Șoarecul erai acasă de mult”, i-a explicat Sorin Bontea.

„Da, și am recunoscut. Dar mi-ai îngreunat traseul. Nu mi-ai zis numele la oamenii ăia, nu mi-ai dat săgețile și m-ai și vândut la ultima șansă, noroc că m-a salvat ultima ancoră, aia! Sau elefantul, ce era. Deci ai umblat cu fofârlica”, a încercat simpativul vlogger să se apere.

citește și: Ce au postat Speak și Ștefania, după ce s-a zvonit că s-au despărțit: „Avem un anunț important”

„Știam că trebuie să fii cu noi. Cum să mă distrez altfel fără tine?! N-ai plecat acasă. Dacă plecai acasă mai ziceam, dar n-ai plecat. Te-am antrenat pentru finală. Auzi, dar știi care e culmea finalei sezonului 3 Asia Express? La reluare să câștigi tu!”, a fost gluma de milioane pe care a făcut-o Sorin Bontea, spre deliciul fanilor.

citește și: Cum arată fiica artistei Nico, la un an după „Asia Express” sezonul 3! Cum s-a pozat Alexandra Matei

„Vă rog eu, domnii producătorii, dacă vreți să faceți ceva pentru țară...La reluare să câștige altcineva, mai mult pentru Șoarecul, ca să nu mai am viață grea. Adică nu s-a întâmplat asta niciodată în istorie!”, a continuat Speak, spre deliciul tuturor.

Simpaticilor! Asia Express revine! Poți revedea momentele tale preferate din sezonul 3, astfel: Joi - 22:30 | Vineri - 20:30 | Sâmbătă & Duminică - 20:00, la Antena 1

Video